Forsiden Dyr Vaktmesteren finner en utsultet hund - så gjør han det eneste rette

Vaktmesteren finner en utsultet hund – så gjør han det eneste rette

En vaktmester opplever mye rart i forbindelse med jobben sin. Enten det er en lampe som ikke virker mer, et rør som er tett eller en kran som drypper, det fikser vaktmesteren!

Men en gang i mellom kommer vaktmesteren også ut for helt spesielle opplevelser, noe en vaktmester i delstaten Georgia i USA fikk erfare. Han opplevde nemlig noe grufullt og skremmende.

Han kom over en hund – en grå pitbull!

Hunden var så utsultet at det ikke var stort annet enn skinn og ben tilbake av den. Det var tydelig den hadde gått svært lenge uten mat, men samtidig ble han satt i litt av et dilemma. Ettersom hunden var hjemme hos eieren sin kunne han ikke bare ta den med seg – det ville være tyveri. Han kontaktet likevel myndighetene, som meldte de ville komme og kontrollere hunden ved anledning.

Måtte gjøre noe

Det ville ikke vaktmesteren vente på, for han forsto han var nødt til å gjøre noe for den stakkars hunden. Og det kunne ikke vente, mishandlingen måtte ikke fortsette!

Til alt hell oppdaget vaktmesteren plutselig en dag at hunden var satt ut på gaten – i et lite bur. Da tok vaktmesteren sjansen og tok saken i egne hender. Han tok omgående hunden ut av buret, og kjørte den til et dyrehospital halvannen times tid unna. For sikekrhets skyld.

– Da han kom hit gråt han. Det rant tårer nedover kinnene hans, og han var i tvil om vi kunne redde den, forteller Cinnamon Koch, som arbeider på dyrehospitalet, til NBC 11 Alive.

LES OGSÅ
Fikk beskjed om ikke å komme for nær selungen – måtte avlives

Hun fortsetter:

– Det her er den verste vanrøkt jeg noensinne har sett. Hunden er så søt og snill og vil bare kose.

LES OGSÅ
Matet hundene sine med levende revunger

Dyrlegen kunne også se at hunden hadde brannsår på potene.

Hun forteller at hunden nå ser ut til å komme seg, og vil sannsynligvis bli helt frisk igjen. Takket være vaktmesteren.

Ettersom ingen vet hva hunden egentlig heter, er den nå oppkalt etter sin redningsmann, vaktmesteren Mikey.

Samtidig har fire unge jenter på stedet gitt lommepengene sine til hunden Mikey så han skal ha alt han trenger, og de besøker ham så ofte de kan.

 

Foto: WCNC.com

Veide bare 10 kg

Mikey veide ikke mer enn knapt ti kilo da han kom til dyrehospitalet – under halvparten av hva han burde veie!

Den forrige eieren er nå anmeldt til politiet som etterforsker saken med tanke på straffeforfølgelse.

I videoen nedenfor kan du se et innslag om hunden Mikey og saken hans.

Det er bare så fryktelig hva mennesker kan få seg til å gjøre med dyr, men heldigvis finnes det dyrevenner der ute som gjør nesten alt for at dyrene skal ha det bra.

Del artikkelen hvis du også synes slike hundeeiere som gjør sånt med dyrene sine burde straffes hardt!

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Moren sendte sin 7 år gamle autistiske sønn alene på flyet. Så fikk hun en overraskende melding fra sønnens sidemann

Syv år gamle Landon Bjornson skulle fly alene for første gang for å besøke faren sin. Moren sendte med en lapp til sidemannen. Svaret...

Hun ble kalt verdens vakreste som tiåring. Se hvordan hun ser ut som 17-åring

17 år gamle Thylane Blondeau er ikke som andre 17 åringer. Hun er nemlig både modell og filmskuespillerinne, og hun er smellvakker. Den franske jenta...

Turister utfordrer skjebnen – henger med strak arm fra kanten av Preikestolen

Hvor ofte hører vi ikke om turister i Norge som kommer ut for ulykker, ofte fordi man ikke har tatt gode nok forholdsregler, eller...

Kvinnen blir snytt for en parkeringsplass – da tar hun den perfekte hevn!

Du kjenner vel igjen følelsen av å lete rundt etter en parkeringsplass. Ingenting i sikte. Men så plutselig; der ser du en ledig plass. I...

Supertriks – Derfor skal du spraye eddik rundt vinduene

Sommeren er over oss for fullt og med sommer og varme kommer også diverse småkryp inn i hjemmene våre. Det er varmt ute, og hva...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet