Hjem Historier fra livet Vaktmesteren på skolen finner veske fra 1957 – Innholdet er gripende

Vaktmesteren på skolen finner veske fra 1957 – Innholdet er gripende

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

På en videregående skole i North Canton, Ohio i USA fant vaktmesteren en veske som hadde vært savnet helt siden 1957. Etter han fant den begynte han å leite etter kvinnen som hadde mistet vesken. Tidligere denne måneden ble den endelig returnert til sin eier.

Vesken hadde lagt bak et skap, som hadde stått urørt siden 1957. Innholdet i den var fremdeles i orden og skolen fant ut at det var en kvinne med navn Patti Rumfola, født 25. februar 1942 som eide vesken. Gjennom sosiale medier fant de kvinnen som hadde mistet vesken. Dessverre viste det seg at Patti, som var 15 år gammel da hun mistet vesken, døde i 2014. Skolen kontaktet derfor familien hennes.

Foto: Facebook

Både vesken og innholdet var i god stand, og innholdet kjennetegnes av det som var vanlig å ha i vesken for en 15 år gammel skolejente på den tiden. Patti hadde en kam, linjal, viskelær, lommetørkle, blyanter, leppestift og et lite speil med Eiffeltårnet på.

Foto: Facebook

Patti hadde også bilde av seg selv i vesken:

Foto: Facebook

Samt et lånekort fra skolens bibliotek:

Foto: Facebook

Det var også flere bussbilletter og til et sportsarrangement:

Foto: Facebook

Det var i tillegg flere bilder av Pattis familie, venner og hund samt en fra bestevennen, Bonni, som håpte at de for alltid skulle være venner.

Foto: Facebook

Patti gikk ut fra videregående i 1960, og ble senere lærer i en annen stat. I 1980 ble hun gift, og var 71 år når hun døde i 2014.

Patti hadde flere barn som ble veldig berørt da de så innholdet i vesken. Hvert av de fem barna fikk dele innholdet i vesken, skriver skolen på Facebook.

LES OGSÅLæreren underviste i 45 år og hadde ingen nær familie. Da hun døde, ble hennes hemmelighet kjent

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com