in

Forvandlingen til den ukrainske influenseren skaper diskusjon: Er det samme person?

skjermbilde: TikTok

Influenseren Valeria Voronia har avslørt at mange menn har sagt hun ikke er noe pen. Men det er før de ser de utrolige resultatene når hun tar på seg make-up.

Valeria Voronia har 4,4 millioner følgere på TikTok. Den mest populære videoen hennes er spilt av utrolige 151 millioner ganger.

Forvandlingene i videoene hennes er så ekstreme at det er mange som mener hun driver med catfishing, altså at profilen er falsk og bare svindel. En gjenganger i kommentarfeltene til Valeria er at mange mener dette helt umulig kan være en og samme person.


På et av «før»-bildene ser vi Valeria med håret i fletter, iført 1980-tallsinspirerte briller og noen behagelige og overdimensjonerte klær.

Foto; TikTok/

På en tekst på skjermen har hun skrevet: «Han: du er for STYGG til å snakke med meg»

Deretter dukker teksten opp: «Meg: Jeg vil ikke snakke» før det glamorøse «etter»-bildet kan ta pusten fra hvem som helst. Her står hun med et perfekt konturert ansikt, en vakker silketopp og mørk rosa leppestift.

@voronina_valeria_

#makeup #transformation #makeuptransformation #sameperson

♬ Talk – Taura Lamb

Noe av grunnene til at transformasjonene hennes blir ekstra voldsomme er fordi hun ofte sminker seg litt «ned» på før-bildene.

Nettstedet Tag24 forteller at Valeria er en 21 år gammel ukrainsk influenser.

Siden mange stiller seg tvilende til at dette er en og samme person har hun postet en video der følgerne kan se transformasjonen trinn for trinn:

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Birk Ruud og Tonje Frigstad: – Ja vi er kjærester

Beveren går viralt: Stjeler juletreet når hun feirer jul hos viltpasserne