Hjem Dyr Valpen ble forlatt i jungelen fordi den var ikke «søt» nok: Sperret opp øynene da de så hvem som søkte om å adoptere

Valpen ble forlatt i jungelen fordi den var ikke «søt» nok: Sperret opp øynene da de så hvem som søkte om å adoptere

Niall Harbison som jobber ved et omplasseringssenter for dyr i Thailand ble overrasket da han gikk gjennom bunken over folk som søkte om å få adoptere den lille brune hunden som hadde blitt forlatt fordi hun ikke var «søt nok». 

Den lille valpen Buttons ble forlatt i jungelen i Thailand da hun bare fem måneder gammel, fordi hun ikke var «søt nok». Hun ble funnet av Harbison og teamet som driver omplasseringssenteret Happy Doggo, på øya Koh Samui. 

Hun var først redd og forvirret, og det tok litt tid før hun ble varm i trøya. Etter hvert aksepterte hun at Harbison fikk lov å håndtere henne. Etter tre måneder på omplasseringssenteret dukket det opp en adopsjonssøknad som fikk Harbison til å sperre opp øynene. 

Først trodde Harbison at det var en av vennene hans som spilte han et puss. 

– Navnet på skjemaet var Liam Gallagher, men jeg trodde det åpenbart ikke var ham. Så var neste punkt i skjemaet yrke, og der sto det “sanger”. Jeg trodde kameratene mine drev ap medd meg. Men da jeg sjekket det nærmere var detaljene hans riktig, sier Niall Harbison til Sky News. 

En av de som hadde sendt inn søknadskjema i håp om å få adoptere den lille hunden Buttons, var ingen ringere enn den tidligere Oasis-vokalisten Liam Gallagher.

I den grad Harbison hadde noen som helst tvil om identiteten til søkeren, ble den fjernet da han tok et videointervju med den tidligere Oasis-stjernen og forloveden, Debbie Gwyther, stilte også til intervju, i håp om å kunne gi den vesle hunden et nytt hjem. Intervjuet var en standard prosedyre for å sjekke at Gallagher og hjemmet hans var egnet som nytt hjem for lille Buttons.

– Jeg gjorde intervjuer med ham og hans vakre forlovede. De har katter og de ønsket seg veldig en hund. De har fulgt meg på sosiale medier og oppdaget Buttons der, sier Harbison. 

Han legger til at han ikke vet om Gallagher og Gwyther vil endre Buttons navn.

I en video Harbison har delt på X (tidligere kjent som Twitter) har han delt bilder av Buttons som leker med Gallagher til melodien av Oasis sin 1997-hit Stand By Me. I teksten sier Harbison at den modige lille hunden traff jackpott- 

I innlegget som også er delt av Gallagher skriver Harbison «Fra å ha blitt dumpet i den thailandske jungelen til dette. Du kunne ikke ha gjort en bedre reise, Buttons. Du klarte det, modige liten jente. Hun er i trygge hender hos Liam Gallagher.»

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com