torsdag, januar 21, 2021

Valpen Milan trøster skredofrene: – Jeg vet ikke hvordan jeg skulle klart meg uten han nå

Mest lest nå

En ni uker gammel valp på evakueringshotellet på Gardermoen er en kjærkommen trøst for mange av beboerne her, som alle er hardt rammet i skredkatastrofen.

Valpen Milan på kun ni uker ble evakuert sammen med familien Berntzen. Nå opplever familien at den lille valpen har blitt et lyspunkt for mange av de skredrammede de bor sammen med på evakueringshotellet.


TV2.no har hilst på Geir Egil og Emil Berntzen, og den lille gledessprederen Milan.

– Det er flere som har veldig traumatiske opplevelser her. De har kjære som er borte. Når de får Milan på fanget sier de at de endelig kan kjenne litt glede i hjertet, sier familiefar Geir Egil Berntzen til TV2.no

Også Sønnen Emil (21) er glad de har Milan.

– Jeg vet ikke hvordan jeg skulle klart meg uten han nå. Og når vi går ned i resepsjonen og treffer alle de andre ser jeg hvordan de lyser opp, sier Emil Lian Berntzen.

Fulladet 🐕🤣

Posted by Geir Berntzen on Saturday, December 26, 2020

Milan og familien er blant de evakuerte som bor lengst unna raset, og de sier til tv-kanalen de håper at de snart kan flytte hjem igjen.

Rundt 1000 personer er evakuerte. Det er høyst uklart når – og om – de kan flytte hjem igjen. For noen kan det trolig gå lang tid.

Alle de evakuerte etter skredet i Gjerdrum får dekket leiebolig ut 2021 etter at Finans Norge og Norsk Naturskadepool ifølge TV2 har sendt ut bransjeanbefaling.

De som har mistet boligen sin i skredet eller har boliger med skader, vil få erstatning for boligene på ordinær måte.

LES OGSÅ: Prinsesse Märtha Louise i nyttårshilsen: Sender sympatier til alle som er påvirket av jordskredet

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter