Hjem Dyr Valpen satt og ulte på den forlatte byggeplassen og nektet å rikke seg før noen kom og sjekket
Dyr

Valpen satt og ulte på den forlatte byggeplassen og nektet å rikke seg før noen kom og sjekket

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Nylig var Willians Mollo Flores ute og gikk kveldstur med hunden sin i nabolaget. At hans egen hund insisterte på at de skulle ta en omvei reddet ikke bare ett liv – men to! 

Da Willians og hunden hans passerte en gammel byggeplass begynte den ellers svært velopdragne hunden hans å rykke i båndet for å skifte retning. Den ville gå en annen vei enn de vanligvis pleide, og det tok ikke lang tid før Willians skjønte grunnen.

Foto: Privat

– Hunden min ledet meg til en forlatt valp, sier Willians til The Dodo

Det viste seg snart at den lille valpen som satt og ulte og fikk oppmerksomheten til Willians’ hund ikke bare prøvde å redde seg selv: På byggeplassen var det en rekke åpne og tildels dype hull – en annen valp hadde falt oppi et av disse hullene, og der satt den fanget. 

Foto: Privat

– Han ulte etter hjelp. Han hadde et søsken som hadde falt ned i et av hullene, og det var ingen noen som helst mulighet for den andre valpen å klare å komme seg opp av det hullet på egenhånd, forteller Willians. 

Han var først usikker på hva han skulle gjøre, men valgte å løpe hjem der han hentet vann, mat og tau. Nå hadde han mulighet å hjelpe de to hundevalpene. 

– Jeg klatret ned i hullet og klarte å få valpen ut, sier Willians. 

Så snart valpen var reddet opp fra hullet løp den umiddelbart bort til broren, som om den takket han for arbeidet han hadde lagt ned i å få ham reddet ut av hullet.

Foto: Privat

De to valpene satte pris på både maten og vannet Willians hadde tatt med til dem, men de var for svake til at han kunne ta dem med hjem. 

I håp om å få hjelp la han ut oppdateringer om situasjonen på sosiale medier. En av de som så meldingene fra Willians var dyrevernsaktivisten Valeska Torres Tapia. Selv om klokken hadde nådd å bli midnatt, dru hun ut til byggeplassen for å hjelpe Willians. 

– Jeg tok med hundene hjem. De var redde, men jeg ga dem all den kjærligheten jeg kunne vise dem, Valeska. 

Foto: Privat

Det er uklart hvordan de to valpene endte opp på byggeplassen, men Valeska mistenker at de har blitt dumpet der av en valpefabrikk i området. 

De to hundene tødde gradvis opp, og har nå funnet et godt adoptivhjem der de kan vokse opp trygt sammen. 

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com