lørdag, juni 12, 2021

Vant sommerhytta: – Gleder meg til å se finalen på TV for jeg husker ingen ting av det

Mest lest nå

Etter ti lange og intense uker på «Sommerhytta« er vinnerne kåret. 

TV-publikum har fulgt fire par som i ti uker har kjempet for å få drømmehytta. De har hamret, saget, ordnet og gjort en hel del ting de færreste av dem egentlig kunne spesielt godt før innspillingen startet.


Torsdag kveld var det finale. Vinnerparet er kåret og har fått en hytte bygget med egne hender som de heretter kan nyte velfortjente og late feriedager i.

Denne sesongen ble det pappa Kurt Rasmussen (48) og datteren Veronica Johansen Rasmussen (26) som stakk av med seieren.

Verken Trude og Trine eller Adrian og Christine har fått nok gullhammere til at de kunne hevde seg i innspurten. Anne og Jone hadde fire gullhammere, mens Kurt og Veronica hadde seks. Teoretisk kunne altså Anne og Jone ha vunnet finaleprogrammet der dommerne delte ut fire gullhammere.

Det ble imidlertid to hammere til hver av parene som i realiteten var med å kjempe om å få hyttedrømmen oppfylt. Dermed er det Kurt og Veronica som nå har fått seg hytte.

De andre tre hyttene ved Mjøsli Hytter og Naturpark ligger ute for salg.

– Det er jo egentlig helt sykt. Vi synes fortsatt det er ganske uvirkelig, egentlig. Det var ikke forventet. Vi hadde jo en god start, også utlignet Anna og Jone, og da var vi veldig klar over at det ikke skulle gå veien. Men i finaleuken var det fire-fire, og vi var superfokusert på å ta konkurransene i finaleuken, og det klarte vi. Det tror jeg var helt avgjørende, forteller Veronica ifølge Dagbladet til Se og Hør.

Kurt sier han var så stressa at han ikke husker noe av finaleuka, og derfor gledet seg til å se det på TV.

De forteller videre at de har vært godt forberedt på å holde på hemmeligheten om hvordan det gikk.

– Veronica har jo blitt stoppet på gata og spurt om hvem som vinner, sier Kurt, og legger til at de har fått med seg at det har vært mye rykter om hvem som vinner.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter