søndag, desember 5, 2021

Vant torpet: Derfor gråt han etter seieren

Mest lest nå

Torpen-finalen ble en spennende kamp som testet kunnskapen og utholdenheten til de tre deltagerne. Daniel Godø ble stående som vinner og ble en fullverdig Farmen-deltager.

Det var forrige søndag at Torpet-deltakerne, Amalie lund (23), Mohammed Sarmadawy (27) og Daniel Godø (30) fikk dra inn fra «Torpet» til Farmen-gården.

Etter noen dager på Farmen var det tid for konkurranse og i en kunnskapskonkurranse som foregikk i høyt tempo, ble det altså Daniel Godø (30) som fikk flest poeng.


Godø har vært Farmendeltager en tidligere sesong og har denne gangen vært på Torpet fra første stund. Her har han brukt mye tid på å lese i gårdsboka, noe som viste seg å være lurt.

– Kunnskap og utholdenhet er min greie, så da jeg fikk vite at vi skulle konkurrere i det tenkte jeg at det kom til å gå bra. Jeg visste jeg var bedre i kunnskap, og raskere enn Amalie og Mohammed – trodde jeg, sier han.

Men det gikk ikke helt etter planen, og etter første runde var det Sarmadawy som ledet, dette overrasket Godø:

– Han overrasket meg voldsomt. Jeg var så nære å si at jeg er tremenningen til Karsten Warholm. Jeg er glad jeg ikke sa det, når jeg klønet det skikkelig til enkelte ganger. Det var tyngre å løpe enn jeg hadde trodd, sier han til TV2.

Gråt i tre kvarter

Da Godø fikk mest poeng, og seieren var et faktum, klarte han ikke å holde tårene tilbake.

– Jeg rakk ikke si farvel til Amalie og Mohammed, så jeg følte meg plutselig veldig alene, og at jeg ikke hadde noe der å gjøre. Det var ingen som kjente meg der, så jeg begynte å gråte så mye.

I tre kvarter rant tårene til Godø.

– Jeg skulle ønske noen hjemmefra kunne si at de var stolt av meg. Jeg følte meg så alene, og jeg ville bare at noen hjemmefra skulle gi meg en klapp på skulderen, og si: «Kjør på videre».

Godø har en tvillingbror, og savnet etter han meldte seg sterkt når han satt igjen på gården:

– Selv om tvillingbroren min ikke har vært med på denne reisen fysisk, vet han akkurat hva jeg har gått gjennom hele veien. Jeg følte at han var med meg hele tiden. Det gjorde meg gråtkvalt av å tenke på han, sier han til TV 2.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,582FansLik
1,600FølgereFølg
236FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter