søndag, juli 12, 2020

Var gift i 64 år. Døde på julaften, hånd i hånd, med fire timers mellomrom

Mest lest nå

Moren skrev det beste brevet til sin datter om det å bli gammel

De fleste foreldre har nok opplevd det. En fase hvor barnet ditt tror at han eller hun vet mer enn deg om det meste. De kan mer enn foreldrene om selve livet, om kjærlighet, ja om alt.

Paret døde hånd i hånd på et sykehjem i Ohio etter å ha tilbrakt 64 år som mann og kone. «På ett eller annet vis må dem ha visst», sier nevøen.

Bill Schafrath (88) døde i syvtiden julaften morgen. Hans kone Nancy (85) døde klokken elleve. Paret hadde de siste årene bodd sammen på sykehjemmet. Det skriver avisen Daily Mail.

«De siste par ukene kunne han ikke lenger komme seg opp av senga, så da flyttet vi sengene sammen midt i rommet», forteller niesen Pat Cornelius.


«Så de holdt hverandre bokstavelig talt i hånden den siste uken av deres liv», sier hun videre.

«Det er nesten som om de hadde bestemt seg for at om en av dem skulle dra, så ville den andre også dra. På ett eller annet vis må dem ha visst», sier nevøen John Moritz.

Foto: Privat

Fikk aldri egne barn

Bill og Nancy fra Wooster i Ohio i USA, fikk et langt og lykkelig liv sammen. Bill var veteran fra det amerikanske militæret. Han tjenestegjorde i Koreakrigen i årene 1951 til 1953. I ettertid jobbet han i  byggebransjen.

LES OGSÅ: Ekteparet var gift i 70 år. Så døde de på samme dag. Nå deler datteren foreldrenes hemmelighet for et langt og godt ekteskap

Nancy jobbet 35 år i bank og brukte mye av fritiden sin til å jobbe for veldedige organisasjoner.

Paret fikk aldri egne barn. Men Bill kom fra en stor familie, og hadde 11 søsken. Derfor hadde paret mange nieser og nevøer. I tillegg hadde de rundt 200 andre familiemedlemmer. Flere av dem var til stede under Bill og Nancys begravelse den 2. januar.

Foto: Privat

Likte å stelle i hagen

Paret var veldig glade i å spille kort sammen. Og de tilbrakte mye tid utendørs. Spesielt Bill var glad i å jobbe i hagen, og hagen var kjent i nabolaget som noe helt spesielt.

«Han dyrket sine egne tomater, og han likte å lage mat. Han var kokk i militæret, så han lagde all maten deres. Og han elsket å ta vare på det nydelige hjemmet sitt og hagen utenfor», sier niesen Pat Cornelius.

130,152FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter