Hjem Kjendisnytt Vår Staude deler ærlige ord etter sin tid i «Kompani Lauritzen»

Vår Staude deler ærlige ord etter sin tid i «Kompani Lauritzen»

Vår Staude som for de fleste er mest kjent som programleder på «God Morgen Norge» på TV 2, er siste deltaker ut av «Kompani Lauritzen.»

Gjennom serien har Staude møtt sine frykter ansikt til ansikt, kjempet seg gjennom hver oppgave med et herlig mot, og vist en helt ny side av seg selv.

Dessverre endte Staudes «karriere» i det militæret med tap i dimmekamp, hvor hun ble utfordret av Robin Hofset i en logisk oppgave.

Etter at hun røk ut ut tok Staude til Instagram for å dele noen dyptfølte tanker med sine følgere.

«Tusen tusen takk for meg! ♥️Det var en så stor ære å få være med i Kompani Lauritzen. Jeg gjorde mitt beste som dessverre ikke alltid er godt nok. Jeg reiser hjem litt modigere og breddfull av kjærlighet til alle de fine menneskene jeg fikk henge med i Bømoen leir. Jeg heier så mye på hver eneste én av dem! Håper de gjør et unntak i år og lar resten vinne, det har de virkelig fortjent! ♥️Tusen takk til alle dere kjente og ukjente som har heiet på meg, det har vært overveldende og har gjort meg glad på ekte.♥️»

Selv om Staudes tid i Kompani Lauritzen kanskje ikke endte med seier i den fysiske konkurransen, har hennes deltagelse og påfølgende refleksjoner vunnet hjertene til mange seere. Hun forlater serien «litt modigere» og med et enda større hjerte, og har vist at sanne seiere ofte finnes utenfor konkurransearenaen, i de personlige vekstene og de forbindelsene vi bygger med andre.

LES OGSÅ: Vår Staudes bilder fra «Kompani Lauritzen» får tusenvis til å reagere : – Jeg har aldri vært så livredd

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com