Hjem Kjendisnytt Vår Staude deler herlig feriebilde med kjæresten

Vår Staude deler herlig feriebilde med kjæresten

Vår Staude har nylig delt et fantastisk bilde med kjæresten sin, Knut Holmann, på Instagram.

Vår Staude og familien hennes nyter en velfortjent ferie på Koh Samui i Thailand. Vanligvis deler hun hverdagsøyeblikk og syprosjekter på sosiale medier, men denne gangen delte hun et spesielt feriebilde med sin kjære.

For fem dager siden kunne hun røpe at de hadde reist til Koh Samui

I et innlegg på Instagram skrev Vår:

«Ferie! 🏖️Dro fra 11 grader og regn i går. Liker dette mye bedre😄God helg alle! Hyl ut om dere har noen tips til ting som er gøy å gjøre eller se, fine turer eller om dere har prøvd noen koselige spisesteder på Koh Samui. Har aldri vært her før og blir veldig glad for tips!»

I neste oppdatering publiserte Vår et bilde viser paret som koser seg i det vakre ferieparadiset. Vår skriver humoristisk at hun vil spørre Knut om å lage en lignende dørkarm hjemme, selv om han kanskje vil synes den er upraktisk.

Strikking og palmesus

Og strikketøyet er selvfølgelig med til Thailand..

Snorkeltur ble det også

«Assa! 🥰 En helt fantastisk opplevelse å snorkle utenfor Koh Tao og besøke bittelille, vakre Koh Nang Yuan. Tenk, vi er her, på en prikk i Sør-Kinahavet! Her er noen høydepunkter fra en dag jeg kommer til å huske lenge! Tusen tusen takk for bra tips, fine folk!! 🙌🏻», skriver Vår til videoen nedenfor.

  1. Vår Staude
  2. Anniken Staude
Tags:

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com