onsdag, august 5, 2020

Vår Staude etter morens dødsfall: – Utrolig rørende og fint med responsen fra folk

Mest lest nå

Katten CC er 130 cm lang. – Han er som en hund

Den svenske katten CC er like lang som en fjerdeklassing og veier hele 12 kilo. «Men egentlig er han like snill som han er stor,...

Vår Staude har delt åpent om sorgen etter at moren hennes døde for bare en drøy uke siden. Responsen hun har fått, har vært helt uventet og overveldende.

«Det føles fint å dele litt av sorgen og savnet på Instagram. Utrolig rørende og fint med responsen fra folk. Det er mange som har mistet noen og som vet hvor trist og vondt det er å miste mammaen sin. Den kloke, snille, kule mammaen vår som vi fikk fulgt hele veien til det var over. Sterkt og helt ubeskrivelig vondt at hun ikke er her mer», sier Vår Staude til TV 2.

Orker ikke være sterk

Moren til Vår, Åse Staude(87), fikk diagnosen bukspyttkjertelkreft i vår. Hun døde mandag 23. september på Hospice Stabæk, Oslo, med familien samlet rundt seg.


Da moren døde, delte Vår et nydelig bilde av seg selv og mammaen med følgende tekst:

«I dag døde den elskede, helt umistelige mammaen min. Det skulle ikke vært lov. Jeg lovet henne å være sterk og glad og tenke på alt det fine i livet. Det får bli en annen gang. Nå er det bare rom for tårer.»

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av varstaude (@varstaude)

Søkte støtte hos mannen

Søndagen, to dager før moren døde, la Vår ut et bilde av seg selv sammen med mannen sin. Da var det tydelig at hun hadde det veldig vanskelig:

«Kveldstur med bæreveggen. Når det røyner på som nå vet jeg ikke hva jeg hadde gjort uten Knut. Hjelper også bittelitt med bratt bakke og vakker solnedgang», skrev hun.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av varstaude (@varstaude)

At Vår Staude har tatt morens dødsfall veldig tungt, er det ingen tvil om. I helgen var hun på hyttetur. Lørdag la hun ut et bilde av seg selv i sengen.

LES OGSÅ: Så mange fjelltopper besteg Vår Staude på fem dager: «Jeg er veldig mørbanket»

«Hytte-rehab: Mye pysj. Øver på å være sterk og glad igjen. Savner mammaen min», skrev hun.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av varstaude (@varstaude)

Vi kondolerer så mye med tapet av moren. Å miste sine foreldre er uten tvil en stor sorg.

130,319FansLik
1,508FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter