Hjem Kjendisnytt Vår Staude med ny oppdatering om faren: – Som vi savner ham

Vår Staude med ny oppdatering om faren: – Som vi savner ham

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

I september i fjor, fortalte Vår Staude på Instagram at moren hennes var syk. Ikke lenge etterpå kom beskjeden om at moren hadde gått bort. Nå åpner hun opp om savnet etter faren. 

Moren til Vår, Åse Staude (87), fikk diagnosen bukspyttkjertelkreft i vår. Hun døde mandag 23. september på Hospice Stabæk, Oslo, med familien samlet rundt seg.

Siden da har mange av Vårs innlegg handlet om savnet etter moren. Men på bursdagen til sin avdøde far, den 18. februar, delte hun et bilde av han:

«Den beste mannen. Hadde gitt alt for å kunne feire faren min i dag. Som vi savner ham!», skriver hun.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

♥️Den beste mannen ♥️Hadde gitt alt for å kunne feire faren min i dag. Som vi savner ham! ♥️ #far #bestefar #18.2.1930

Et innlegg delt av varstaude (@varstaude)

Fikk god støtte av mannen

Mange hyller Vår for at hun har vært så åpen om sorgen etter sin mor. Den første gangen vi fikk vite at moren var syk, var da Vår delte dette bilde av henne med følgende tekst:

«Mammaen min og Kaspers og alle barnebarnas kjære Mimi. Ikke så pigg nå og det er utrolig trist. Et nydelig, klokt menneske som har lært meg så mye, gjort meg til den jeg er. Tusen, tusen takk, mor!» skrev hun.

Noen dager senere delte hun et bilde av seg selv sammen med mannen sin. Da var det tydelig at hun hadde det veldig vanskelig:

«Kveldstur med bæreveggen. Når det røyner på som nå vet jeg ikke hva jeg hadde gjort uten Knut. Hjelper også bittelitt med bratt bakke og vakker solnedgang».

– Utrolig rørende

Så kom den triste nyheten om at moren hadde gått bort:

«I dag døde den elskede, helt umistelige mammaen min. Det skulle ikke vært lov. Jeg lovet henne å være sterk og glad og tenke på alt det fine i livet. Det får bli en annen gang. Nå er det bare rom for tårer», skriver Vår Staude sammen med et nydelig bilde av seg selv sammen med mammaen sin.

I et intervju med TV 2, takket Vår for all støtte hun hadde fått i ettertid:

«Det føles fint å dele litt av sorgen og savnet på Instagram. Utrolig rørende og fint med responsen fra folk. Det er mange som har mistet noen og som vet hvor trist og vondt det er å miste mammaen sin. Den kloke, snille, kule mammaen vår som vi fikk fulgt hele veien til det var over. Sterkt og helt ubeskrivelig vondt at hun ikke er her mer», sa Vår til TV 2.

Tags:
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com