in

Vår Staude mistet moren sin – Orker ikke være sterk

vår staude
Vår Staude sammen med moren. Foto: Instagram

Tidligere i september, fortalte Vår Staude på Instagram at moren hennes var syk. Mandag kveld la hun ut et bilde av seg selv og moren med den triste beskjeden om at hennes elskede mor hadde gått bort.

For to uker siden, la den populære God morgen Norge-programlederen ut et bilde av sin sønn og sin mor der hun skrev at moren var blitt syk.

«Mammaen min og Kaspers og alle barnebarnas kjære Mimi. Ikke så pigg nå og det er utrolig trist. Et nydelig, klokt menneske som har lært meg så mye, gjort meg til den jeg er. Tusen, tusen takk, mor!» skrev hun.


View this post on Instagram

A post shared by Vår Staude (@varstaude)

Var med moren i helgen

Fredag ble det lagt ut et bilde av Vår Staude og programleder Peter Moi Bubresko på God morgen Norges Instagram. Der stod det hva programlederne skulle gjøre i helgen:

«Vår skal være med mammaen sin, mens Peter skal gå barbeint (eller med kalosjer) i en italiensk vinåker denne helgen. Fint begge deler. Bruk tiden på det som er bra, fine seere! God helg!»

Får støtte av ektemannen

Søndag kveld la Vår Staude ut et bilde av seg selv sammen med mannen sin. Da var det tydelig at hun hadde det veldig vanskelig:

«Kveldstur med bæreveggen. Når det røyner på som nå vet jeg ikke hva jeg hadde gjort uten Knut. Hjelper også bittelitt med bratt bakke og vakker solnedgang», skrev Vår.

Orker ikke være sterk

Og bare en dag senere kom den triste beskjed om at moren hadde gått bort.

LES OGSÅ: Så mange fjelltopper besteg Vår Staude på fem dager: «Jeg er veldig mørbanket»

«I dag døde den elskede, helt umistelige mammaen min. Det skulle ikke vært lov. Jeg lovet henne å være sterk og glad og tenke på alt det fine i livet. Det får bli en annen gang. Nå er det bare rom for tårer», skriver Vår Staude sammen med et nydelig bilde av seg selv sammen med mammaen sin.

Vi kondolerer så mye og våre tanker går til Vår i denne vanskelige tiden.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Springsteen

Bruce Springsteen fyller 70 år. Rocker som aldri før

katt eldre dame

I Sverige vil de la katter flytte inn på sykehjem