Hjem Fremhevet Vår Staude om savnet etter moren: – Bare gode minner og et bunnløst savn

Vår Staude om savnet etter moren: – Bare gode minner og et bunnløst savn

Vår Staude har delt åpent om sorgen etter at moren hennes døde av kreft i 2019.

«Det føles fint å dele litt av sorgen og savnet på Instagram. Utrolig rørende og fint med responsen fra folk. Det er mange som har mistet noen og som vet hvor trist og vondt det er å miste mammaen sin. Den kloke, snille, kule mammaen vår som vi fikk fulgt hele veien til det var over. Sterkt og helt ubeskrivelig vondt at hun ikke er her mer», sa Vår Staude til TV 2 ikke lenge etter morens død.

Da moren døde, delte Vår et nydelig bilde av seg selv og mammaen med følgende tekst:

«I dag døde den elskede, helt umistelige mammaen min. Det skulle ikke vært lov. Jeg lovet henne å være sterk og glad og tenke på alt det fine i livet. Det får bli en annen gang. Nå er det bare rom for tårer.»

For alle som har mistet noen er det nok ikke ukjent at det på begivenhetsrike dager er spesielt tungt. I et nytt innlegg på Instagram beskriver Vår Staude hvor mye hun savner moren som hadde fylt år i dag.

«Åh, som jeg skulle ønske jeg kunne feiret den kjære, kjære mammaen min i dag! ♥️ Bare gode minner og et bunnløst savn etter den fineste og klokeste moren noen kan ha. Jeg feirer deg med smågodt, et stort glass rødvin og høytlesning fra selveste Sigrid Undset. Du skulle vært her! ♥️ #morenmin #♥️ #🎂»

Snart på skjermen igjen

Etter en lang sommerferie starter «God morgen Norge» opp igjen på mandag. Da er Vår Staude klar, og hun har tydeligvis hatt en fin sommer bak seg.

For en uke siden skrev hun nemlig at denne sommeren vil hun gi terningkast seks.

«Terningkast 6️⃣ til denne sommeren! De fine barna hjemme♥️en fantastisk tur til Lofoten, venner, valper, OL, masse solskinn og tilogmed en vaksinedose 2 som kom som en skikkelig overraskelse. Håper det har vært masse fint for dere også denne sommeren! 🤞🏻God helg!! Vi sees snart i GMN♥️»

Tags:
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com