Hjem Fremhevet Vår Staudes triste koronabeskjed: – Gruer meg til å måtte feire jul uten jentene mine

Vår Staudes triste koronabeskjed: – Gruer meg til å måtte feire jul uten jentene mine

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Etter forrige fredags sending av God Morgen Norge testet Vår Staude positivt på korona. Nå kan hun måtte sitte alene på julaften.

Det blir nok dessverre realiteten for mange i år. En positiv koronatest like før julaften betyr at man må sitte alene.

Slik blir det også for den populære programlederen Vår Staude. Som en del av rutinene i «God Morgen Norge», testes de ansatte hver dag. For Staude kom den positive testen på fredag som et sjokk.

– Vi tar jo daglige tester i God morgen Norge, og alle tester har alltid vært negative – også fredag morgen, så jeg fikk helt sjokk da den plutselig ble positiv, sier hun til TV 2.

Videre forteller Staude at hun nå bare håper at hun ikke har smittet andre.

– Jeg ble kjempelei meg og jeg tenker selvsagt på alle jeg har vært i nærheten av. Jeg krysser alt jeg har for at ingen andre får positiv test og spolerte juleplaner. Jeg håper at GMNs veldig gode smittevernregler redder jula for alle utenom meg.

Veldig stusselig

I et innlegg på Instagram forteller Vår Staude mer om hvordan det er å måtte tilbringe jula i karantene.

Hun skriver:

«Corona-isolasjon dag 3: Småforkjølet, ikke syk, spiser Non-stop, ser på Netflix, kjeder meg og gråter en liten skvett innimellom.😢 Synes dette er veldig stusselig og gruer meg til å måtte feire jul uten jentene mine og flokken samlet. ❤️‍🩹 Men det kommer nye juler og jeg klarer meg jo. Er glad jeg har fått to vaksinedoser og håper det beste for Peter som er i nærkontakt-karantene. 🙏🏻 En diger klem til alle tusenvis som får en annerledes og ensom jul, enten fordi de er smittet eller nærkontakter, og en diger klem til heltene i helsevesenet.🥰»

Vi ønsker masse god bedring til Vår Staude og alle andre som blir syke. Ikke minst sender vi varme tanker til alle som må feire jula ensom.

Har du en bekjent som havner i karantene eller av andre grunner feirer jula alene i år? Ring dem! Husk at høytiden er kanskje den vanskeligste tiden å være alene.

Også Vår Staude sender tanker til alle som blir berørt av viruset denne jula.

– Jeg sender en diger juleklem til Peter og til alle de andre tusenvis av menneskene som sitter i samme båt som oss akkurat nå. God bedring til de som er syke, gode tanker til alle som er berørt og rammet av strenge tiltak. Og så må vi bare krysse alt vi har for at denne pandemien som skaper så mye krøll for så mange mennesker snart er over, sier hun til TV 2.

Tags:
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com