onsdag, september 23, 2020

Vårens nye negletrend: Negler som ser ut som hender

Mest lest nå

Hvert år kommer det nye trender for neglene. Som regel handler det om en ny farge, en ny type glitter eller et nytt mønster. I år tar negletrenden det ett hakk videre. Til våren er det nemlig negler med bittesmå hender og føtter som gjelder.

Første gang man ser det, trenger hjernen litt tid på å forstå hva det egentlig er man ser på. Men så ser du det – neglene er dekorert som små hender med fingre og negler, og gjerne med neglelakk og armbånd.

Mens mange hyller trenden, og syns den er helt fantastisk unik og enestående, er det også en del som er skeptiske. Mange syns det ser ekkelt ut, og får assosiasjoner til skrekkfilmer. Andre igjen syns det ser ut som at det vokser bittesmå barnehender ut av neglene.


Foto: Instagram

Krøllete øyevipper

Heldigvis tar det ofte litt lenger tid før nye trender når oss trauste nordmenn. Og noen trender når oss ikke i det hele tatt. Husker du fjorårets hete trend med krøllete øyevipper?Jo da, vi så det her i Norge og, men å si at det tok helt av, ville være å overdrive kraftig.

LES OGSÅNy trend går viralt: Soling av anus

Mens jenter i alle aldre tidligere krøllet håret før de skulle ut på fest, og kanskje tok en runde med vippetangen for å få fine, buede øyevipper, krøllet de i fjor også øyevippene.

Bilder av krøllete øyevipper ble først et fenomen på Reddit, før det tok av på Instagram.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av connie esquivel (@connieesquivel2014)

Ser ut som kjønnshår

Mange syntes det var kjempekult med krøllete øyevipper. Men det kom også inn en hel del kommentarer fra folk som ikke var like begeistret. Mange sammenliknet vippene, akkurat som neglene, med noe de hadde sett i skrekkfilmer. Andre igjen, fikk helt andre assosiasjoner til de krøllete vippene:

«Er det der kjønnshår, eller er det edderkopp-føtter?» skrev en i kommentarfeltet.

Her kan du se hvordan vårens store trend, negler med hender, blir laget:

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Nail Sunny (@nail_sunny)

Kjenner du noen som kunne falt for denne trenden? Tips dem om artikkelen da! 

LES OGSÅNy trend – Høyhælte sko for menn

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter