søndag, april 18, 2021

Vegard Harm kollapset på vei opp Rampestreken

Mest lest nå

Det ble tøft for flere av rekruttene da de går gjennom den største utfordringen hittil i programmet.

I lørdagens episode av Kompani Lauritzen skulle rekruttene opp på fjellet Rampestreken.

– For at de skal kunne kjenne litt på kjellertrappa, tror jeg at det for enkelte å være uten mat, de vet ikke hva som skjer, de blir kjørt beinhardt gjennom hele døgnet. Det er klart at vi kan risikere at noen av de går i bakken. Vi kan kalle det et lite helvetets-døgn. Det blir spennende å se hvordan de reagerer, sa programleder Dag Otto Lauritzen ifølge Nettavisen før øvelsen satte i gang.


Deltakerne fikk kun en liten sjokoladebit å spise hele dagen. Den lille smil-biten var ikke nok for influenceren og TV-personligheten, Vegard Harm. På vei opp til Rampestreken, besvimer han.

– Ja, det var mange varsler på at nå er det like før det går gæli. Jeg var helt død i kroppen. Jeg følte meg jævlig susete og alt var veldig tåkete egentlig, sier Harm til Nettavisen.

Mens Bernt Hulsker blir intervjuet kan man i bakgrunnen se at Harm bikker om.

Når han kom til seg selv igjen holdt fenriken hodet hans, snakket rolig til ham og ga ham sjokolade og cola.

Harm sier til Nettavisen at han ikke angrer på at han pushet seg selv så hardt som han gjorde.

– Jeg angrer ikke på at jeg pushet meg i det hele tatt. Men skuffelsen var stor og jeg ble forbanna og lei meg. Husker jeg tenkte at jeg fortjener faen ikke noe pizza og øl, sier han.

Mange positive tilbakemeldinger

Svært mange har latt seg imponere over at Harm ikke ga seg, selv om han var på nippet til å gjøre nettopp det, bare noen timer etter at han ankom leieren. Samtidig er det mange som bruker sosiale medier for å rose Harm for at han alltid er seg selv.

På Instagram er det mange som sender han rosende kommentarer, som denne:

«Du er et helt enestående forbilde og menneske du Vegard Harm! Du lærer gutta mine(OG meg) i beste sendetid på lørdager, at man trenger ikke ta seg sjøl (eller andre) så jæskla høytidelig, det er greit å være utafor den perfekte normen, det er HELT ok at gutter griner, og ikke minst det er greit å være glad i den man vil. Det er ok å pushe seg sjøl litt. Det er faktisk helt ok å være seg sjøl! Takk 💙»

LES OGSÅ: Vida Lill Berge tapte sesongens første dimmekamp: – Jeg hadde gjort det 100 ganger om igjen

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter