in

Vendela i dramatisk bilulykke – utrolig at det gikk bra

vendela
vendela

Da den tidligere supermodellen var på vei hjem via jobb i Agder tidligere i år, var veiene såpeglatte. bilen hun satt i spant ut av kontroll og smalt rett inn i en betongvegg.

– Det var ikke brøytet, og veien var ekstremt glatt. Flere ganger var vi på vei ut av veibanen, forteller Vendela Kirsebom til ukebladet Se og Hør, som er først ute med å omtale den dramatiske kjøreturen.

Adger har hatt uvanlig mye snø og vintervær i år, og det var nettopp på et slikt skrekkføre ulykken skjedde. Kollegaen hennes som satt bak rattet holdt heldigvis lav fart på de vinterglatte veiene, men midt i en tunell i Larvik mistet sjåføren kontroll over bilen. De krasjet rett inn i en tunellvegg, med fronten først.


– Alt var kaos. Jeg var i totalt sjokk. Det var en surrealistisk følelse, forteller Vendela til ukebladet.

Airbagene ble utløst, og bilen ble totalskadd i krasjen.

Vendela forteller at hun fikk en nakkesleng, og vondt her og der. Utover det slapp hun fra ulykken med skrekken.

56-åringen sier selv hun har hatt englevakt.

Selv om Vendela ikke er å se på tv akkurat nå, betyr ikke det at hun lever noe latmannsliv. Vendela Kirsebom har alltid vært interessert i hudpleie samt vært opptatt av naturlig skjønnhet, og driver kosmetikkselskapet Vendela Beauty. Her presenterer hun en egen line-up innen hud- hår- og kroppspleie, samt makeup.

selskapets nettsider kommer også Vendela med råd i bloggen, samt på egne live shopping-events.

Det var trolig i forbindelse med en forretningsreise for dette selskapet, som har forretningsadresse i Sandefjord, bilulykken skjedde.  

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

mia gundersen

Mia Gundersen om fremtidsplanene med kjæresten

Gladmelding fra «bølletrener» Maren