Hjem Kjendisnytt Vendela Kirsebom åpner opp om utroskapen: – Hun hadde til og med gått i mine klær

Vendela Kirsebom åpner opp om utroskapen: – Hun hadde til og med gått i mine klær

Kjærligheten smiler til Vendela Kirsebom. Sommeren 2022 giftet hun seg med sin Petter Pilgaard. Men kjærlighetslivet har ikke alltid vært rosenrødt. Det åpner hun nå opp om i et nytt intervju med Hjemmet.

I et oppsiktsvekkende intervju med Hjemmet åpner den tidligere supermodellen Vendela Kirsebom opp om sitt tidligere forhold til filmprodusenten Jon Peters. Paret, som var sammen i fem år, opplevde turbulens da Kirsebom avdekket at Peters hadde hatt en affære med «Baywatch»-ikonet Pamela Anderson mens hun var borte på et langvarig modelloppdrag.

Jon Peters er en amerikansk filmprodusent og tidligere frisør, kjent for sin innflytelse i Hollywood og for å ha produsert flere suksessrike filmer. Han ble født den 2. juni 1945 i Van Nuys, California. Peters startet sin karriere i underholdningsindustrien som frisør, før han gjorde overgangen til filmproduksjon. Han er kanskje best kjent for sitt arbeid med filmen «A Star Is Born» fra 1976, hvor han var produsent. Denne filmen var en stor suksess og bidro til å etablere Peters som en prominent skikkelse i filmindustrien. Han har også vært involvert i produksjonen av flere andre kjente filmer, inkludert «Batman» (1989).

Jon Peters - Her sammen med Barbra Streisand
Jon Peters – Her sammen med Barbra Streisand i 1975.

Fikk vite det av husholdersken

Det var etter en modelljobb hvor Kirsebom hadde vært bortreist at hun kom hjem til den tunge beskjeden. Husholdersken til Jon Peters kunne ikke holde på hemmeligheten lenger og avslørte at Anderson ikke bare hadde bodd sammen med Peters, men også hadde brukt Kirseboms klær mens hun var hjemme hos dem. Kirsebom, som delte et godt forhold med personalet, merket raskt at noe ikke stemte da hun kom hjem.

pamela anderson
Jon Peters var utro med den tidligere Baywatchstjernen Pamela Anderson.

– Jeg visste selvfølgelig ikke noe om det da. Jeg fikk vite at Pamela hadde bodd sammen med Jon, hun hadde til og med gått i mine klær, da jeg kom tilbake etter et langt modelloppdrag, sier hun til Hjemmet og fortsetter:

– Det var husholdersken til Jon som fortalte det til meg. Hun sa at hun var for glad i meg til å holde det hemmelig. Jeg hadde en veldig god tone med alle som jobbet der, og merket med en gang jeg kom tilbake at noe var galt. Og det stemte jo.

LES OGSÅ: De nye bildene av Pamela Anderson (56) sjokkerer

Jon Peters og Pamela Anderson endte opp med å gifte seg i 2020, men ekteskapet varte kun i tolv dager før de annonserte at de skulle skilles.

Vendela Kirsebom, som opprinnelig fikk sitt gjennombrudd med Sports Illustrated i 1993 og har vært omslagpike for prestisjefylte magasiner som Elle, Vogue og Cosmopolitan, var tidligere gift med Olaf Thommessen med hvem hun har to barn. I 2022 giftet hun seg med Petter Pilgaard, som hun møtte under innspillingen av «Farmen kjendis» i 2016.

LES OGSÅ: Vendela Kirsebom lanserer eget klesmerke

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com