Forsiden Kjendisnytt Vendela Kirsebom såret av Janne Formoes spøk fra scenen - les svaret...

Vendela Kirsebom såret av Janne Formoes spøk fra scenen – les svaret til Formoe

Det var under Se og Hør sin 40 års jubileumsfest i september i fjor de sårende ordene falt fra scenen.

I utgangspunktet ingen stor sak, men da det ble kjent at Vendela Kirsebom hadde blitt såret av det som ble sagt fra scenen, satte spekulasjonene umiddelbart i gang. Hvem hadde sagt noe, og hva?

Hvem sa hva? 

Hendelsen ble kjent i programmet «Vendela + Petter», men da det ikke ble nevnt hvem som hadde sagt de sårende ordene, ble det lenge spekulert i om det kunne være komiker Henriette Steenstrup som sto bak, noe hun hurtig selv gikk ut og avkreftet. Det skulle senere vise seg å være Janne Formoe som i dette tilfellet var den ansvarlige, og spøken hun hadde kommet med fra scenen var om aldersforskjellen mellom Petter og Vendela, og at hun skulle være gammel nok til å være moren hans.

Reklame

– Det var en fantastisk hyggelig kveld til å begynne med, men så ble det bare ekkelt, vondt og ubehagelig, forteller Vendela i programmet.

Beklaget spøken

Da det ble kjent at Vendela ble såret av utsagnet gikk det ikke lang tid før Janne Formoe gikk ut og beklaget utsagnet. Hun hadde aldri ment å såre Vendela, og det hele var ment som et humoristisk innslag i en ellers festlig gallamiddag.

– Jeg bruker ofte humor som virkemiddel når jeg står på en scene, og da spisser man ofte poengene sine. I og med at dette var Se og Hørs 40-årsjubileum tullet jeg med bladet og dets form, kjente personligheter og ikke minst rikelig med meg selv. Jeg er lei meg hvis noe av dette har blitt oppfattet som sårende, det var aldri min intensjon, skriver Janne i en epost til Se og Hør som også var først ute med historien.

LES OGSÅ
Anne Grete Preus er død etter en tid med sykdom

Vendela forteller videre at hun normalt ikke lar seg påvirke av hva andre sier og mener om henne, men akkurat dette ble for mye for henne, og hun lot seg såre. Ikke minst fordi det er et tema som engasjerer henne, og fordi hun anser forholdet til Petter som både seriøst og personlig.

 

View this post on Instagram

 

Tenk så fort tiden går🙀 Dette er siste uken av V+P💑 @tv2livsstil @tv2sumo @tv2norge @tv2underholdning

A post shared by Vendela Kirsebom (@vendelaofficial) on

Janne Formoe forteller hun ikke tenkte på kommentarene som noe støtende og har beklaget ovenfor Vendela og Petter som forteller i et intervju med Se og Hør at de har lagt saken bak seg og ikke bærer nag til Janne.

Det er mange som har spekulert i om Vendela og Petter er sammen «på ordentlig», eller om de bare er sammen av kommersielle årsaker, men etter så lang tid er det vel ingen tvil lenger om at deres kjærlighet er ekte. Og da spiller det fint liten rolle om hvem som er eldst, eller hvor stor aldersforskjellen er.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Anne Grete Preus er død etter en tid med sykdom

Anne Grete Preus med den spesielle stemmen og de varme tekstene, døde i natt. Hun ble bare 62 år gammel. Anne Grete ble først syk...

Politiet advarer: Ikke svar hvis du blir oppringt fra 112

Mange har den siste tiden opplevd å bli ringt opp fra nummeret 112, politiets eget nødnummer. Nå går politiet ut og advarer mot å...

Politiet refser fulle tenåringsforeldre – Har man valgt å få barn, følger det noen forpliktelser med

Politiet opplever ofte at når de plukker opp fulle ungdommer helt ned i 15-årsalderen, så kan ikke foreldrene hente barna sine fordi de enten...

Linn Skåber med klar oppfordring til foreldre: La barna kjede seg

Linn Skåber (49) er sjeleglad for at hun selv kjedet seg masse i oppveksten. Hun mener det er årsaken til at hun er så...

Trygg trafikk: Ikke kjør barna til skolen

Skolen er i gang etter ferien og mange barn ferdes langs veiene. Kjører du barnet ditt til skolen for å sikre at barnet kommet...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT