in

Vendela Kirsebom såret av Janne Formoes spøk fra scenen – les svaret til Formoe

vendela og janne
Vendela Kirsebom og Janne Formoe

Det var under Se og Hør sin 40 års jubileumsfest i september i fjor de sårende ordene falt fra scenen.

I utgangspunktet ingen stor sak, men da det ble kjent at Vendela Kirsebom hadde blitt såret av det som ble sagt fra scenen, satte spekulasjonene umiddelbart i gang. Hvem hadde sagt noe, og hva?

Hvem sa hva? 

Hendelsen ble kjent i programmet «Vendela + Petter», men da det ikke ble nevnt hvem som hadde sagt de sårende ordene, ble det lenge spekulert i om det kunne være komiker Henriette Steenstrup som sto bak, noe hun hurtig selv gikk ut og avkreftet. Det skulle senere vise seg å være Janne Formoe som i dette tilfellet var den ansvarlige, og spøken hun hadde kommet med fra scenen var om aldersforskjellen mellom Petter og Vendela, og at hun skulle være gammel nok til å være moren hans.

– Det var en fantastisk hyggelig kveld til å begynne med, men så ble det bare ekkelt, vondt og ubehagelig, forteller Vendela i programmet.

Beklaget spøken

Da det ble kjent at Vendela ble såret av utsagnet gikk det ikke lang tid før Janne Formoe gikk ut og beklaget utsagnet. Hun hadde aldri ment å såre Vendela, og det hele var ment som et humoristisk innslag i en ellers festlig gallamiddag.

– Jeg bruker ofte humor som virkemiddel når jeg står på en scene, og da spisser man ofte poengene sine. I og med at dette var Se og Hørs 40-årsjubileum tullet jeg med bladet og dets form, kjente personligheter og ikke minst rikelig med meg selv. Jeg er lei meg hvis noe av dette har blitt oppfattet som sårende, det var aldri min intensjon, skriver Janne i en epost til Se og Hør som også var først ute med historien.

Vendela forteller videre at hun normalt ikke lar seg påvirke av hva andre sier og mener om henne, men akkurat dette ble for mye for henne, og hun lot seg såre. Ikke minst fordi det er et tema som engasjerer henne, og fordi hun anser forholdet til Petter som både seriøst og personlig.

 

View this post on Instagram

 

Tenk så fort tiden går🙀 Dette er siste uken av V+P💑 @tv2livsstil @tv2sumo @tv2norge @tv2underholdning

A post shared by Vendela Kirsebom (@vendelaofficial) on

Janne Formoe forteller hun ikke tenkte på kommentarene som noe støtende og har beklaget ovenfor Vendela og Petter som forteller i et intervju med Se og Hør at de har lagt saken bak seg og ikke bærer nag til Janne.

Det er mange som har spekulert i om Vendela og Petter er sammen «på ordentlig», eller om de bare er sammen av kommersielle årsaker, men etter så lang tid er det vel ingen tvil lenger om at deres kjærlighet er ekte. Og da spiller det fint liten rolle om hvem som er eldst, eller hvor stor aldersforskjellen er.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Lillehammer sykehus

På sykehuset i Lillehammer får pasientene velge selv hva de vil spise middag

sandra lyng haugen

Sandra Lyng med åpenhjertig melding: «Ammingen har vært et helvete! Og det har gjort så vondt»