Forsiden Kjendisnytt Vendela Kirsebom: Vibeke Skofterud har ikke blitt hedret nok

Vendela Kirsebom: Vibeke Skofterud har ikke blitt hedret nok

Fredag gikk den andre Coachella-festen av stabelen i Oslo. Vendela Kirsebom var en av gjestene, og hun benyttet anledningen til å hedre Vibeke Skofterud.

Vendela kom til festen sammen med kjæresten Petter Pilgaard og Jan Thomas.

«Jeg tror det blir helt topp, veldig bra. Det eneste som mangler her i kveld, er Vibeke Skofterud. Hun var her i fjor, og hun savner vi i dag», sier Vendela til Dagbladet.

Hun legger til at hun ikke syns Vibeke har fått den hederen hun fortjener.

«Hun skal bli hedret. Jeg føler hun kanskje ikke har blitt hedret nok, for hun var ei kjempejente som har gjort mye for mange mennesker», sier hun.

Publisert av Vendela Kirsebom Tirsdag 25. juli 2017

Vannskuterulykke

Vibeke Skofterud døde etter en tragisk vannskuterulykke i fjor sommer, natt til 29. juli 2018. Hun ble meldt savnet av kjæresten Marit Stenshorne da hun ikke kom tilbake til hytta på natten. Hun ble funnet død formiddagen etter. Da hadde hun krasjet vannskuteren inn i øya St. Helena i Hovekilen på Tromøy utenfor Arendal.

Vibeke Skofterud ble olympisk mester i stafett i 2010 og verdensmester i stafett i 2005 og 2011. I 2012 vant hun og satte ny rekord i kvinneklassen i Vasaloppet, og hun ble norsk mester i sprint i 2002.

LES OGSÅ
Bjørn Einar Romøren har fått kreft - deler sterkt bilde etter de første behandlingene
LES OGSÅ
Bjørn Einar Romøren har fått kreft - deler sterkt bilde etter de første behandlingene

Vibeke Skofterud ble gravlagt fra Eidsberg kirke i Østfold 9. august 2018, og både Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard var i begravelsen.

Coachella-festen

Coachella-festivalen arrangeres opprinnelig i California. Der spilte både Ariana Grande, The 1975 og Khalid i år. Det er kjendisstylist Jan Thomas som står bak den norske utgaven av festivalen, sammen med og DJ og tidligere «Skal vi danse»-deltaker Jan Gunnar Solli.

De to arrangerte den første Coachella-festen i fjor, og følger opp suksessen i år. Festen ble holdt på utestedet Louise på Aker Brygge.

Marte Frimand
Marte er utdannet journalist med lang erfaring. Hun har tidligere blitt kåret til årets gullpenn under Vixen Blogg Awards for bloggen Casa Kaos.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Bjørn Einar Romøren har fått kreft – deler sterkt bilde etter de første behandlingene

Tirsdag formiddag kom den sørgelige nyheten. Den tidligere skihopperen Bjørn Einar Romøren er rammet av en sjelden type kreft.  Det er Se og Hør som...

Moren sendte sin 7 år gamle autistiske sønn alene på flyet. Så fikk hun en overraskende melding fra sønnens sidemann

Syv år gamle Landon Bjornson skulle fly alene for første gang for å besøke faren sin. Moren sendte med en lapp til sidemannen. Svaret...

Hun ble kalt verdens vakreste som tiåring. Se hvordan hun ser ut som 17-åring

17 år gamle Thylane Blondeau er ikke som andre 17 åringer. Hun er nemlig både modell og filmskuespillerinne, og hun er smellvakker. Den franske jenta...

Turister utfordrer skjebnen – henger med strak arm fra kanten av Preikestolen

Hvor ofte hører vi ikke om turister i Norge som kommer ut for ulykker, ofte fordi man ikke har tatt gode nok forholdsregler, eller...

Kvinnen blir snytt for en parkeringsplass – da tar hun den perfekte hevn!

Du kjenner vel igjen følelsen av å lete rundt etter en parkeringsplass. Ingenting i sikte. Men så plutselig; der ser du en ledig plass. I...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet