Fredag gikk den andre Coachella-festen av stabelen i Oslo. Vendela Kirsebom var en av gjestene, og hun benyttet anledningen til å hedre Vibeke Skofterud.

Vendela kom til festen sammen med kjæresten Petter Pilgaard og Jan Thomas.

«Jeg tror det blir helt topp, veldig bra. Det eneste som mangler her i kveld, er Vibeke Skofterud. Hun var her i fjor, og hun savner vi i dag», sier Vendela til Dagbladet.

Hun legger til at hun ikke syns Vibeke har fått den hederen hun fortjener.

«Hun skal bli hedret. Jeg føler hun kanskje ikke har blitt hedret nok, for hun var ei kjempejente som har gjort mye for mange mennesker», sier hun.

Publisert av Vendela Kirsebom Tirsdag 25. juli 2017

Vannskuterulykke

Vibeke Skofterud døde etter en tragisk vannskuterulykke i fjor sommer, natt til 29. juli 2018. Hun ble meldt savnet av kjæresten Marit Stenshorne da hun ikke kom tilbake til hytta på natten. Hun ble funnet død formiddagen etter. Da hadde hun krasjet vannskuteren inn i øya St. Helena i Hovekilen på Tromøy utenfor Arendal.

Vibeke Skofterud ble olympisk mester i stafett i 2010 og verdensmester i stafett i 2005 og 2011. I 2012 vant hun og satte ny rekord i kvinneklassen i Vasaloppet, og hun ble norsk mester i sprint i 2002.

LES OGSÅ
Eminem feirer 11 år som rusfri

Vibeke Skofterud ble gravlagt fra Eidsberg kirke i Østfold 9. august 2018, og både Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard var i begravelsen.

Coachella-festen

Coachella-festivalen arrangeres opprinnelig i California. Der spilte både Ariana Grande, The 1975 og Khalid i år. Det er kjendisstylist Jan Thomas som står bak den norske utgaven av festivalen, sammen med og DJ og tidligere «Skal vi danse»-deltaker Jan Gunnar Solli.

De to arrangerte den første Coachella-festen i fjor, og følger opp suksessen i år. Festen ble holdt på utestedet Louise på Aker Brygge.