in

Vendela på gråten av Petters fremtidsplaner

Siden Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom møtes på «Farmen kjendis» har de to fremstått som stormende forelsket. I dagens program av «God Morgen Norge» var Vendela på gråten da paret snakket om fremtidsplanene.

For de som følger paret på sosiale medier er det ikke vanskelig å se at de to trives i hverandres selskap. Titt og stadig deler de bilder som viser hvor forelsket de er i hverandre.

Snakker om bryllupsplanene

I dagens «God Morgen Norge» var turtelduene gjester, et tydelig rørt par pratet om hvordan de ser på det å skulle gifte seg.

«Nå skal dere flytte sammen, men så vet jeg også at mamma Pilgaard, hun vil mer enn det,» åpner programlederen med.

«Første gang jeg tok med Vendela hjem, så begynte hun å snakke om bryllup. Hun hadde sett for seg hvordan brudekjolen skal være, hun har plukket ut hvilke sang hun skal synge i bryllupet. Så hun gikk «all inn». Heldigvis ble ikke Vendela skremt av det da», forteller Petter.

På spørsmål om bryllup er noe de tenker på, svarer Vendela kontant:

«Ja! Vi har lyst å gifte oss, vi har lyst å være sammen for alltid.»

Petter Pilgaard følger opp med noen betraktninger som virkelig rører Vendela.

«Det største som kan skje for meg Vendela, det er om du sier ja til meg og vi kan gå opp kirkegulvet en dag. Da hadde livet mitt vært komplett faktisk.»

Og på spørsmål om når man kan forvente noe bryllup svar Petter:

«Jeg har jo egentlig følt at vi har vært gift siden første gang vi møttes. Men vi liker jo å ta ting litt som det kommer, ting skal være naturlig og ikke rushe ting, men når det skjer det vet jeg ikke og det kan jeg heller ikke si for jeg må jo først fri. Så jeg vil jo helst at det skal være en liten overraskelse.»

Jeg tipper det ikke er lenge til vi ser dette paret gå nedover kirkegulvet! Snakk om å være forelsket!

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Brannspeaker Remi André fikk hjerteinfarkt – 6 advarsler kroppen kan gi deg

Her er 7 enkle triks for å senke blodtrykket!