in

Vendela reagerer på latterliggjøring på kjendisfest. «Det ble bare ekkelt, vondt og ubehagelig»

Bilde av Vendela og Jan Thomas
Vendela og Jan Thomas

Vendela Kirsebom (52) og Petter Pilgaard (39) har vært et av de mest omtalte kjendisparene i Norge det siste året. På Se og Hørs 40-årsfeiring følte Vendela seg latterliggjort og tar nå et oppgjør med fordommer rundt kjærlighet og alderforskjell.

I et intervju med TV 2 forteller Vendela om hva som opprørte henne under middagen da Se og Hør skulle feire 40 år.

Veldig utilpass

«Det var en fantastisk hyggelig kveld til å begynne med, så ble det bare ekkelt, vondt og ubehagelig. Jeg følte meg veldig utilpass da,» sier Vendela i intervjuet før hun forteller hva som ble sagt fra scenen.

«Det som skjedde var at jeg ble hengt ut av en kvinnelig konferansier på Se og Hør-festen. Vi satt å spise middag og hadde det egentlig helt fantastisk hyggelig også plutselig kom det noe helt forferdelig greier fra scenen. At jeg da skulle kunne være moren til Petter. Og det synes jeg var så grusomt vondt, ekkelt og ubehagelig.»

Videre forteller Vendela at hun bare blir lei seg når folk velger å være tilsiktet slemme.

«Normalt sett så tåler jeg det fordi jeg driter i det. Jeg har valgt dette her selv og vi er happy slik som vi har det. Men noen ganger blir jeg kjempe lei meg, fordi folk gidder å være slemme. Og liksom det å si noe så slemt som at jeg skulle kunne vært moren din, det blir liksom for dumt.

Henvendt til Petter kommer hun med et hjertesukk.

«Av og til må man tenke litt på hva man sier, man kan ikke bare si hva som helst.»

Vendela forteller også at det var flere som kom bort til henne under middagen for å vise sin støtte og som selv satte ord på den ubehagelige episoden.

Tar et oppgjør med fordommer

Mandag morgen publiserte hun også en video på Instagram hvor hun og stylisten Jan Thomas diskuterer kjærlighet og alderforskjell. Henvendt til Jan Thomas forteller Vendela:

«Det er så mange som har fordommer i forhold til at jeg er eldre enn Petter. Sånne spøker som at jeg kunne vært mammaen hans liksom.»

Jan Thomas kjenner seg tydeligvis igjen i problemstillingen og svarer:

«De vet ikke hvilke kamp det er, for at du skal få lov til å ha denne kjærligheten. For det har kostet deg så mye Vendela. Og det vet ikke de. De idiotene som må bruke ditt navn for å få en latter, for å få en oppmerksomhet. Du kjenner de ikke en gang.»

Trykk play nedenfor for å høre hele samtalen mellom Vendela og Jan Thomas. Og del gjerne saken videre dersom du støtter Vendela og forstår at slike ting sårer henne!

View this post on Instagram

Størst av alt er kjærligheten❤️

A post shared by Vendela Kirsebom (@vendelaofficial) on

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Samuel massie

Samuel Massie forteller om alle diagnosene han fikk som barn

Anita Skorgan snakket åpent om tvillingdøtrene med CP – takker for all støtte