in

Vendela tjente nesten to millioner i fjor

vendela
vendela

Selskapet til Vendela Kirsebom, Vendela Production, økte omsetningen fra 1,4 millioner kroner i 2020 til 2,2 millioner kroner i fjor. Lønn og utbytter tilsier at den tidligere supermodellen har tjent tett oppunder to millioner kroner.

Vendela Production AS driver ifølge Nettavisen med med TV- og mediaproduksjon, modellvirksomhet, konsulent- og investeringsvirksomhet.

Tall fra søketjenesten Proff.no viser at selskapets resultat før skatt endte på 292.881 kroner i fjor, det er en femdobling fra 2020, hvor resultat før skatt var på 58.670 kroner.


Lønnskostnadene til selskapet er på 1.277.000 kroner, og samtidig viser tallene at Vendela har fått et utbytte på 430.000 kroner, og et tilleggsutbytte på ytterligere 430.000 kroner.

Med et utbytte på totalt 860.000 kroner, og lønn på drøye én million kroner i 2021, betyr det at Kirsebom totalt tjente nesten 1,9 millioner kroner i fjor.

Den tidligere supermodellen har dermed hatt en kraftig lønnsøkning sammenlignet med pandemiåret 2020, men lønn og utbytte fra selskapet ligger fortsatt lavere enn i 2019.

Nettavisen som først omtalte saken opplyser de har vært i kontakt med Vendela Kirsebom, men at hun ikke ønsker å kommentere saken.

Vendelas kommende ektemann, Petter Pilgaard, har sine inntekter fra ulik underholdningsvirksomhet tilknyttet et enkeltpersonforetak. Og tallene fra hans forretningsvirksomhet er dermed ikke offentlig tilgjengelig.

Snart bryllup

Men pengene kan komme godt med: Til sommeren venter drømmebryllupet paret har måttet utsette på grunn av pandemien. Helt hvordan det blir har de ikke røpet.

Paret som møtte hverandre under innspillingen av «Farmen Kjendis» i 2016 bekreftet året etter at de var et par. I starten var det mange som trodde dette var et PR-stunt, men siden den gang har det gått slag i slag med egen tv-serie, samboerskap og høsten 2019 også frieri. Nå er det vel ingen som tviler på at dette er den store kjærligheten for begge to.

De har hatt mange ulike bryllupsdatoer og lokaler, og på grunn av pandemien har de måtte avlyse planene flere ganger. I vinter var de imidlertid trygge på at de har fått det hele i havn:

– Nå er det satt. Nå blir det uansett om det bare blir Vendela og meg i en kjeller, sier Petter til TV 2.

Paret avslører at bryllupet blir i sommer og at de ser frem til å gi hverandre sitt «ja». Petter avslører at han dessuten også har et ekstra ønske når det gjelder bryllupet:

– Mormor har alltid drømt om å få oppleve at en av barnebarna gifter seg. For min del hadde det vært veldig hyggelig å gi henne den opplevelsen, sier han.

Selv om pandemien ikke er over enda, tror hun bryllupet kan gjennomføres slik hun ønsker i sommer:

– Vi håper å kunne ha det sammen med familie og venner, kose oss, danse, spise og ha det gøy, sier Vendela til TV 2 og legger til at brudekjolen allerede er på vei.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Norske Sandra kriger for Ukraina : – Vår tur til å hjelpe

For første gang etter pandemien samles titusenvis av ungdommer til denne tradisjonsrike folkefesten på Rådhusplassen