in ,

Billys forklaring på hvorfor han fremdeles sender blomster til eksen har blitt hyllet av millioner

Foto: Facebook

Å være aleneforelder er ingen enkel oppgave. Det kan være tøft å oppdra barn alene, å ikke ha noen å diskutere med. Gjør jeg riktig? Bør jeg være så streng? Er jeg for lite streng? Spørsmålene som kommer kan være mange. 

En far ved navn Billy var i en slik situasjon. Tidligere delte han følelsene sine rundt dette temaet og om sitt forhold til ekskjæresten. Det er faktisk over to år siden Billy skrev om tankene sine rundt dette temaet, men fremdeles blir ordene hans delt og hyllet i sosiale medier.

I skrivende stund har over en million (!) mennesker likt, delt eller kommentert innlegget som først ble publisert på Love What Matters.


Innlegget på Facebook starter slik:

«Jeg oppdrar to små menn». 

Det er også grunnen til at han sender blomster til sin ekskone når hun har bursdag. Ikke fordi han ønsker å bli sammen med henne igjen, eller for noen annen egoistisk grunn. Han ønsker bare å vise guttene sine at han bryr seg om moren deres. Selv om det ikke er lett for han, ønsker han å være det beste forbildet han kan for sine barn.

«I dag er det min ekskones bursdag. Jeg sto opp tidlig for å kjøpe blomster, kort og gaver fra meg og barna. Jeg hjalp barna mine med å lage frokost til henne. Nylig spurte vennene mine meg om hvorfor jeg gjøre slike ting for min ekskone. Det plager meg at folk ikke forstår dette, så jeg skal forklare det. 

Jeg oppdrar to små menn. Måten jeg oppfører meg på og måten jeg behandler deres mor på, vil ha stor innvirkning på hvordan de selv vil se på og behandle kvinner. Jeg lærer de sunne verdier om relasjoner. Jeg mener dette er ekstra viktig for barn som har skilte foreldre. 

Billy sammen med sønnene sine. Foto: Facebook

Så om du ønsker å være en god rollemodell for dine barn, oppfør deg…Hev deg over smålighet og vær et godt eksempel. Dette er større enn deg.

Oppdra gode menn. Oppdra sterke kvinner. Vær så snill. Verden trenger de, nå mer enn noensinne.

Nylig publiserte også Billy en ny oppdatering på Facebook hvor han kommer med en oppfordring til alle som er i et forhold de kanskje ikke burde vært i:

«Jeg ønsker bare å komme med en liten oppfordring i dag. Kanskje er du den type person som setter andres følelser foran dine egne. Kanskje betyr det at du fremdeles er i et forhold hvor du ikke er lykkelig.

Alle fortjener å ha en partner som beundrer og elsker deg over alt. Uansett hvordan denne personen føler det for deg, om du ikke har de samme følelsene så frarøver du dem muligheten til å finne noen som føler det slik, dersom du blir værende i forholdet. Kutt båndet, selv om det er en vanskelig ting så gjør du både deg selv og partneren din en tjeneste.»

Er du enig i appellen til Billy? Del gjerne hans oppfordring videre!

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Frigir navn og bilde på 16-åringen som døde i traktorulykke

Karsten Warholm

Karsten Warholm tok OL-gull og ny verdensrekord!