Forsiden Historier fra livet Billys forklaring på hvorfor han fremdeles sender blomster til eksen har blitt...

Billys forklaring på hvorfor han fremdeles sender blomster til eksen har blitt hyllet av millioner

Å være aleneforelder er ingen enkel oppgave. Det kan være tøft å oppdra barn alene, å ikke ha noen å diskutere med. Gjør jeg riktig? Bør jeg være så streng? Er jeg for lite streng? Spørsmålene som kommer kan være mange. 

En far ved navn Billy var i en slik situasjon. Tidligere delte han følelsene sine rundt dette temaet og om sitt forhold til ekskjæresten. Det er faktisk over to år siden Billy skrev om tankene sine rundt dette temaet, men fremdeles blir ordene hans delt og hyllet i sosiale medier.

I skrivende stund har over en million (!) mennesker likt, delt eller kommentert innlegget som ble publisert på Love What Matters.

Innlegget på Facebook starter slik:

«Jeg oppdrar to små menn». 

Det er også grunnen til at han sender blomster til sin ekskone når hun har bursdag. Ikke fordi han ønsker å bli sammen med henne igjen, eller for noen annen egoistisk grunn. Han ønsker bare å vise guttene sine at han bryr seg om moren deres. Selv om det ikke er lett for han, ønsker han å være det beste forbildet han kan for sine barn.

LES OGSÅ
Linus (24) mistet livet av kreft - hans siste ord rører tusener

«I dag er det min ekskones bursdag. Jeg sto opp tidlig for å kjøpe blomster, kort og gaver fra meg og barna. Jeg hjalp barna mine med å lage frokost til henne. Nylig spurte vennene mine meg om hvorfor jeg gjøre slike ting for min ekskone. Det plager meg at folk ikke forstår dette, så jeg skal forklare det. 

Jeg oppdrar to små menn. Måten jeg oppfører meg på og måten jeg behandler deres mor på, vil ha stor innvirkning på hvordan de selv vil se på og behandle kvinner. Jeg lærer de sunne verdier om relasjoner. Jeg mener dette er ekstra viktig for barn som har skilte foreldre. 

Så om du ønsker å være en god rollemodell for dine barn, oppfør deg…Hev deg over smålighet og vær et godt eksempel. Dette er større enn deg.

Oppdra gode menn. Oppdra sterke kvinner. Vær så snill. Verden trenger de, nå mer enn noensinne.

Er du enig i appellen til Billy? Del gjerne hans oppfordring videre!

LES OGSÅ
Den heltemodige 20-åringen løp inn i det brennende huset for å redde de tre barna
Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Bjørn Einar Romøren har fått kreft – deler sterkt bilde etter de første behandlingene

Tirsdag formiddag kom den sørgelige nyheten. Den tidligere skihopperen Bjørn Einar Romøren er rammet av en sjelden type kreft.  Det er Se og Hør som...

Moren sendte sin 7 år gamle autistiske sønn alene på flyet. Så fikk hun en overraskende melding fra sønnens sidemann

Syv år gamle Landon Bjornson skulle fly alene for første gang for å besøke faren sin. Moren sendte med en lapp til sidemannen. Svaret...

Hun ble kalt verdens vakreste som tiåring. Se hvordan hun ser ut som 17-åring

17 år gamle Thylane Blondeau er ikke som andre 17 åringer. Hun er nemlig både modell og filmskuespillerinne, og hun er smellvakker. Den franske jenta...

Turister utfordrer skjebnen – henger med strak arm fra kanten av Preikestolen

Hvor ofte hører vi ikke om turister i Norge som kommer ut for ulykker, ofte fordi man ikke har tatt gode nok forholdsregler, eller...

Kvinnen blir snytt for en parkeringsplass – da tar hun den perfekte hevn!

Du kjenner vel igjen følelsen av å lete rundt etter en parkeringsplass. Ingenting i sikte. Men så plutselig; der ser du en ledig plass. I...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet