Historier fra livet Billys forklaring på hvorfor han fremdeles sender blomster til...

Billys forklaring på hvorfor han fremdeles sender blomster til eksen har blitt hyllet av millioner

-

- Reklame -

Å være aleneforelder er ingen enkel oppgave. Det kan være tøft å oppdra barn alene, å ikke ha noen å diskutere med. Gjør jeg riktig? Bør jeg være så streng? Er jeg for lite streng? Spørsmålene som kommer kan være mange. 

En far ved navn Billy var i en slik situasjon. Tidligere delte han følelsene sine rundt dette temaet og om sitt forhold til ekskjæresten. Det er faktisk over to år siden Billy skrev om tankene sine rundt dette temaet, men fremdeles blir ordene hans delt og hyllet i sosiale medier.

I skrivende stund har over en million (!) mennesker likt, delt eller kommentert innlegget som ble publisert på Love What Matters.

Innlegget på Facebook starter slik:

«Jeg oppdrar to små menn». 

Det er også grunnen til at han sender blomster til sin ekskone når hun har bursdag. Ikke fordi han ønsker å bli sammen med henne igjen, eller for noen annen egoistisk grunn. Han ønsker bare å vise guttene sine at han bryr seg om moren deres. Selv om det ikke er lett for han, ønsker han å være det beste forbildet han kan for sine barn.

- Reklame -

«I dag er det min ekskones bursdag. Jeg sto opp tidlig for å kjøpe blomster, kort og gaver fra meg og barna. Jeg hjalp barna mine med å lage frokost til henne. Nylig spurte vennene mine meg om hvorfor jeg gjøre slike ting for min ekskone. Det plager meg at folk ikke forstår dette, så jeg skal forklare det. 

Jeg oppdrar to små menn. Måten jeg oppfører meg på og måten jeg behandler deres mor på, vil ha stor innvirkning på hvordan de selv vil se på og behandle kvinner. Jeg lærer de sunne verdier om relasjoner. Jeg mener dette er ekstra viktig for barn som har skilte foreldre. 

Så om du ønsker å være en god rollemodell for dine barn, oppfør deg…Hev deg over smålighet og vær et godt eksempel. Dette er større enn deg.

Oppdra gode menn. Oppdra sterke kvinner. Vær så snill. Verden trenger de, nå mer enn noensinne.

Er du enig i appellen til Billy? Del gjerne hans oppfordring videre!

Lik oss på Facebook for flere saker:

Siste nytt

Anne-Kat. Hærland om øyesykdommen: – Det blir verre og verre

For tre år siden slapp Anne-Kat. Hærland (47) sjokkbeskjeden om at hun har en øyesykdom som gjør at hun...

Legen mener at datterens hevelse er en øyeinfeksjon – mammaen skjønner at det er noe helt annet

Det er ganske vanlig at barn rammes av en øyeinfeksjon. Derfor er nok det mange foreldres første tanke når...

Advarsel fra lege: Å ta med telefonen på toalettet kan gi hemoroider – La telefonen ligge

Uansett hva man sier, er det mange av oss som gjør det.  Vi tar telefonen med oss på toalettet. Dette...

Prinsesse Märtha Louise fyller 48 år i dag – se det nydelige bildet Kongehuset har publisert i anledning dagen

I dag fyller prinsessen 48 år.  Det har vært et år med et stort medietrykk på prinsessen vår. Da nyheten...

Her befrir brødrene en havørn som har satt seg fast i en felle – tar en uforglemmelig selfie

Brødrene Michael og Niel Fletcher var ute og gikk tur i skogen en høstdag, da de kom over en...

240 norske ungdommer synger Bohemian Rhapsody – nå går videoen viralt

Første skoledag er en stor dag, enten du begynner i førsteklasse, femteklasse, første dag på ungdomsskolen eller på videregående...

Populære

Du liker nok disseRELATERT
Anbefalt for deg

Neste artikkel ⬇