torsdag, desember 12, 2019
Historier fra livet Billys forklaring på hvorfor han fremdeles sender blomster til...

Billys forklaring på hvorfor han fremdeles sender blomster til eksen har blitt hyllet av millioner

-

Å være aleneforelder er ingen enkel oppgave. Det kan være tøft å oppdra barn alene, å ikke ha noen å diskutere med. Gjør jeg riktig? Bør jeg være så streng? Er jeg for lite streng? Spørsmålene som kommer kan være mange. 

En far ved navn Billy var i en slik situasjon. Tidligere delte han følelsene sine rundt dette temaet og om sitt forhold til ekskjæresten. Det er faktisk over to år siden Billy skrev om tankene sine rundt dette temaet, men fremdeles blir ordene hans delt og hyllet i sosiale medier.

I skrivende stund har over en million (!) mennesker likt, delt eller kommentert innlegget som ble publisert på Love What Matters.

Innlegget på Facebook starter slik:

«Jeg oppdrar to små menn». 

Det er også grunnen til at han sender blomster til sin ekskone når hun har bursdag. Ikke fordi han ønsker å bli sammen med henne igjen, eller for noen annen egoistisk grunn. Han ønsker bare å vise guttene sine at han bryr seg om moren deres. Selv om det ikke er lett for han, ønsker han å være det beste forbildet han kan for sine barn.

«I dag er det min ekskones bursdag. Jeg sto opp tidlig for å kjøpe blomster, kort og gaver fra meg og barna. Jeg hjalp barna mine med å lage frokost til henne. Nylig spurte vennene mine meg om hvorfor jeg gjøre slike ting for min ekskone. Det plager meg at folk ikke forstår dette, så jeg skal forklare det. 

Jeg oppdrar to små menn. Måten jeg oppfører meg på og måten jeg behandler deres mor på, vil ha stor innvirkning på hvordan de selv vil se på og behandle kvinner. Jeg lærer de sunne verdier om relasjoner. Jeg mener dette er ekstra viktig for barn som har skilte foreldre. 

Så om du ønsker å være en god rollemodell for dine barn, oppfør deg…Hev deg over smålighet og vær et godt eksempel. Dette er større enn deg.

Oppdra gode menn. Oppdra sterke kvinner. Vær så snill. Verden trenger de, nå mer enn noensinne.

Er du enig i appellen til Billy? Del gjerne hans oppfordring videre!

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Kona til Thomas Numme med pinlig avsløring på Senkveld

Fra 2003 til 2018 jobbet Thomas Numme som programleder for Senkveld. Forrige uke var han gjest i programmet, sammen med kona.  At "Senkveld med Thomas...

Bildet av 6-åringen som må spise alene på skolen har opprørt en hel verden

For de fleste vil det å ekskludere et barn være en utenkelig handling. Men det skjer. Dessverre. Bildene av seks år...

Døde i arresten: Her kollapser 16-åringen

Carlos Gregorio Hernandez Vasquez er ett av minst seks barn som har mistet livet i varetekt hos det amerikanske grensepolitiet siden desember 2018.