Hjem Kjendisnytt Vennskap oppsto mellom Dronningen og Tom Cruise kun uker før hun døde

Vennskap oppsto mellom Dronningen og Tom Cruise kun uker før hun døde

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Top Gun-skuespiller Tom Cruise var en av mange kjendiser som opptrådte i forbindelse med dronning Elizabeths platinajubileum i sommer. Det resulterte i et nytt vennskap.

Dronningen hadde en del utfordringer med helsen på dette tidspunktet, men var skuffet over at hun ikke fikk hilse på skuespilleren, skriver Page Six. Dermed inviterte hun Tom Cruise til en rundtur på Windsor Castle, der dronningen tilbragte det meste av tiden de siste årene.

Etter den unike omvisningen hadde Dronningen og Tom Cruise te sammen. Hva de snakket om kommer ikke frem i mediene, men kilder bekrefter at de to fant tonen.

– Hun syntes det var hyggelig å møte han, og de to kom så godt overens at hun inviterte ham tilbake til lunsj. Han fikk til og med lov å fly inn med helikopter, sier en ikke navngitt kilde avisen har snakket med.

Relatert: Tom Cruise (60) avslører hemmeligheten bak sin evige ungdom

De to rakk imidlertid ikke å gjøre mer ut av det gryende vennskapet. Dronningen døde 8. september, før de rakk å ha en vennskapelig lunsj sammen.

Før Tom Cruise opptrådte på jubileet uttrykte han beundring for Dronningen.

– Hun er en kvinne jeg beundrer dypt. Jeg ser henne som noen som har en usedvanlig verdighet og jeg beundrer hvor dedikert hun her. Det hun har oppnådd har vært historisk, sa han om Dronningen i forkant av jubileet.

Tom Cruise og prins William har allerede kjent hverandre i flere år. Ifølge avisa India Times var prins William og kona tilstede på premieren av Tom Cruises nyeste film, Top Gun: Maverick.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com