in

Venter nok et oldebarn – dronning Elizabeth gleder seg over babynyhetene

Prinsesse Beatrice og Edoardo Mapelli Mozzi Faksimile: Instagram

Prinsesse Beatrice (32) og ektemannen Edoardo Mapelli Mozzi (38) venter barn til høsten. Dette melder Buckingham Palace.

— De er veldig glade for å annonsere at de venter et barn til høsten. Dronningen er informert og familiene er lykkelige over nyheten, skriver Buckingham Palace i en uttalelse.


Prinsesse Beatrice er den eldste datteren til prins Andrew og Sarah, hertuginne av York.

Beatrices lillesøster, Prinsesse Eugenie, ble mamma tidligere i år. Hun og ektemannen Jack Brooksbank fikk sønnen August 9. februar. Dette var prins Andrew og hertuginne Sarahs første barnebarn.

Prinsesse Beatrice og Edoardo Mapelli Mozzi giftet seg i en liten seremoni i august i fjor etter at bryllupet som var planlagt i mai ble utsatt på grunn av korona. Beatrice og Edoardo skal ha begynt å date etter at de møttes i prinsesse Eugenies bryllup i oktober 2018.

Allerede fem uker gammel skapte prinsesse Beatrices lille nevø kaos i motebutikkene. Da August dukket opp i en sparkebukse med hval-motiv eksploderte pågangen hos babytøy-forretningen «The English Beagle» i Storbritannia.

Kort tid etter at bildet av gutten i hvalbuksene var delt på Instagram var det seks ukers ventetid for å sikre seg tilsvarende bukser.

– For meg som eier en liten bedrift er dette som en drøm som går i oppfyllelse, det er helt fantastisk, sa innehaver av The English Beagle, Audrey Williams, til Hello! om den elleville pågangen.

Den britiske avisen Daily Mail skriver at babynyheten fra prinsesse Beatrice ble offentliggjort på prins Harry og hertuginne Meghans tredje bryllupsdag, og spekulerer i at det var gjort med overlegg ettersom de kunngjorde babynyheten under prinsesse Eugenies bryllup.

– Beatrtices søster, Eugenie, skal ha vært overrasket over at Meghan valgte å fortelle gjester i bryllupet hennes i 2018 at hun var gravid, sier journalisten Richard Eden til avisa.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Bli kvitt sukkersuget

Da Helge publiserte dette bildet tok det fullstendig av – hvem eier denne esken?