28. oktober gikk forfatteren Vera Micaelsen bort. Hun led av en spesiell type kreft som til slutt tok livet av henne. 

Den populære NRK-profilen publiserte en melding på Facebook like før hun døde. En melding hvor hun oppfordret alle til å omfavne kjærligheten.

På torsdag ble Vera Michaelsen bisatt i Skedsmo kirke. En sterk begravelse som vil bli husket for ektemannens rørende minneord.

Nå kan Dagbladet fortelle at Vera Michaelsen også hadde en skrevet en siste hilsen til alle barna som leste hennes faste spalte i Aftenposten Junior.

«Når dere leser dette er jeg død»

«Når dere leser dette, er jeg død. Dessverre har jeg levd med kreft i over fire år. Kreften jeg har, er av en type folk vanligvis ikke dør av i Norge, men jeg har vært veldig uheldig. Uansett er jeg takknemlig for livet jeg har levd, og ikke er jeg spesielt redd for å dø heller

Jeg prøver ofte å overbevise sørgende venner om at jeg er oppriktig takknemlig for å ha opplevd å bli alvorlig syk. For det har ikke bare vært fælt. Tvert imot er det en enorm gave å møte så mye varme, så mange klemmer, så mye sterk kjærlighet, og det er ikke alle som får en slik bekreftelse i sitt liv.

Det eneste som kunne toppe det, bortsett fra å bli frisk, selvfølgelig, er at alle dere skjønner hvor stor gave livet er, og at dere snur dere mot de dere har nær og sørger for at de forstår hvor mye de betyr for dere.

Livet er nemlig for kort til å bli sjenert av å si: Jeg elsker deg».

Ordene til Vera er sterke å lese nå etter hennes død. Men de er også fylt med så mye klokskap at alle burde lese dem. Trykk på deleknappen for å spre Veras siste budskap.