in

Vera-stjernen Brenda Blethyn: Ble helt ødelagt da mannen falt for en annen

Faksimile: Instagram

Brenda Blethyn som norske tv-seere kjenner best som tv-detektiven Vera Stanhope, medgir at hun ble helt knust da mannen hennes Alan Blethyn plutselig hadde truffet en annen kvinne.

En rekke norske fans har blitt kjent med Brenda Blethyn gjennom tv-serien «Vera». Det er hittil vist 10 sesonger, fra 2011 til 2020. Det er Brenda Blethyn som har hovedrollen i samtlige sesonger.

I august 2020 ble det bekreftet at det også kommer en sesong 11 som vil bli sendt på TV i 2021 og 2022. Også da er det med Brenda i rollen som Vera.


– Jeg føler meg velsignet fordi jeg vet hvor heldig jeg er. Sannheten er at det er mange gode skuespillere som kunne ha spilt Vera like godt som meg, kanskje også bedre. Men de fikk ikke tilbud om jobben. Så jeg teller velsignelsene mine hver dag, sier hun.

Brenda Blethyn var kun 19 år da hun giftet seg med sin første mann Alan Blethyn. Det skulle gå nesten ti år fra hun giftet seg til hun begynte å ta skuespillertimer.

Det var først i et intervju i 2013 Blethyn avslørte de hjerteskjærende omstendighetene som førte til skilsmissen.

– Min første mann, Alan Blethyn, falt for en annen. Jeg var knust da han dro, men han var virkelig en herlig fyr – og den andre damen er også hyggelig, sier Brenda ifølge Express.

Hun fortalte ifølge the Express også om bruddet i et intervju med The Scotsman i 2019: Her innrømmer hun at hennes travle dager som skuespiller nok kom i veien for ekteskapet.

Vera-stjernen giftet seg på nytt i 2010 med filmregissøren Michael Mayhew. Da hadde de allerede vært et par i tre tiår.

Hun diskuterte også hvordan hun opplever det å bli endre i det ærlige intervjuet.

– Alder er vakkert. Jeg vil ikke se ut som alle andre. det gjør jeg virkelig ikke. Aldring er en del av livserfaringen, er det ikke? Aldring forteller en historie, mener hun.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Prinsesse Ingrid Alexandra: Har alltid visst at hun er tronarving

2-år gammel gutt ble forbrent på 75% av kroppen og forlatt av moren – se på han i dag