in

«Verden er et bedre sted uten henne», skrev barna i morens dødsannonse

dødsannonse
Barna etterlot ingen tvil i dødsannonsen

Da 80 år gamle Kathleen Dehmlow døde i fjor, var det ikke alle etterlatte som var like lei seg. Hennes to barn, Gina og Jay, valgte å sette inn en dødsannonse i avisen der de skrev at verden er et bedre sted uten henne.

Vi må tilbake til 1962 for å forstå bakgrunnen for den noe merkelige dødsannonsen. Kathleen Dehmlow hadde to barn, Gina og Jay, med sin ektemann. Men så blir hun gravid med sin manns bror. Hun skiller seg fra ektemannen og gifter seg med hans bror. Men først overlater hun de to barna til deres besteforeldre i California. Så forsvinner hun bare med sin nye mann. Det skriver den amerikanske nettsiden AWM.

Har hatt et tøft liv

De to barna har hatt et tøft liv, vel vitende om at deres mamma ikke ville ha dem. Da moren døde, bestemte de seg for å skrive sannheten akkurat sånn den var i morens dødsannonse:

«Kathleen Dehmlow (Schunk) ble født 19. mars 1938 av Joseph og Gertrude Schunk fra Wabasso. Hun giftet seg med Dennis Dehmlow i St. Annes i Wabasso i 1957 og fikk to barn, Gina og Jay. I 1962 ble hun gravid med sin manns bror, Lyle Dehmlow, og flyttet til California. Hun forlot sine barn, Gina og Jay, som ble oppdratt av hennes foreldre i Clements, Mr. og Mrs. Joseph Schunk. Hun døde 31. mai 2018 i Springfield og kommer nå til å få sin dom. Hun vil ikke bli savnet av Gina og Jay, og de vet at verden vil bli et bedre sted uten henne.»

Ignorerte barna helt

Gina og Jay ble senere intervjuet av lokale medier etter at dødsannonsen hadde stått på trykk. De fortalte at moren kun var på besøk hos dem to ganger i løpet av hele oppveksten, men at hun aldri viste dem noe kjærlighet.

LES OGSÅ: Hver dag ble servitøren skjelt ut av 89-åring. Men da han døde avslørte han sin takknemlighet

En gang satt hun i sofaen og viste bilder til foreldrene sine av sine nye barn mens hun fortalte om alle de fine tingene de gjorde sammen. Hun ignorerte helt hennes to barn fra første ekteskap, som stod i rommet og fikk med seg alt hun sa.

Dødsannonsen fikk mye oppmerksomhet, og Kathleens slektninger forsvarte henne med at alle kan gjøre feil. Men Gina og Jay ville ikke høre. De hadde blitt så såret av morens handlinger at de ikke klarte å tilgi henne. Selv ikke etter hennes død.

Hva synes du om dødsannonsen? Var den på sin plass eller burde man holdt seg for god til å skrive slikt i en dødsannonse? Bruk kommentarfeltet vårt på Facebook. 

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

I 1977 reddet hun en forbrent baby. 38 år senere ser hun et bilde på Facebook som gir henne frysninger

NAV

NAV skylder Gry flere års uførepensjon – men hun aner ikke når hun får pengene