Hjem Historier fra livet Verdens mest identiske trillinger har blitt 35 år. Kan du se forskjell på dem nå?

Verdens mest identiske trillinger har blitt 35 år. Kan du se forskjell på dem nå?

Del
X

Laura, Nicola og Alison fra Nord-Irland ble kjent som verdens mest identiske trillinger. Da de var barn, var det helt umulig å se forskjell på dem. Nå har de blitt 35 år, og folk har fortsatt problemer med å skille jentene fra hverandre.

Jentene forteller at de brukte å lure både foreldrene og læreren da de var små. Og hvem har vel ikke drømt om å være tvilling eller trilling slik at man kunne gjøre nettopp det – lure folk som ikke klarte å se forskjell.

trillinger
De ble omtalt som verdens mest identiske trillinger. Foto: Privat

Er sammen hele tiden

I dag ser jentene fortsatt helt like ut. Og ikke bare har de samme utseende, de lever også tilsynelatende helt like liv. De jobber sammen og de er sammen på fritiden. De spiser til og med samme type mat.

Jentene forteller også at de alltid går til frisøren samtidig. Og at de har en egen gruppe på Messenger som de kaller «søstre». Og når de ikke er sammen fysisk, chatter de sammen der.

Jobber som modeller

Jentene jobber som modeller. Modellbyrådene stod i kø for å signere jentene så fort de fylte ti år. Men de måtte vente helt til de ble 16 før de fikk lov av foreldrene til å kaste seg inn i modellyrket. Siden da, har de gått mange visninger og reklamert for både klær og sminke.

Trillingene har fått mye oppmerksomhet for at de er trillinger. Og oppmerksomheten har ikke avtatt med årene. Jentene syns fortsatt det er gøy å se folks reaksjoner når de får høre at de er tre.

«Vi får veldig mye oppmerksomhet når vi er ute sammen. Folk må alltid ta en ekstra titt på oss når de skjønner at det er tre av oss», sier de.

trillinger
Foto: Twitter

Bildet nedenfor ble tatt i vår, snakk om å være prikk lik hverandre!

trillinger
Foto: Facebook

LES OGSÅ: For 13 år siden ble søstrene kalt verdens vakreste tvillinger. Slik ser de ut i dag

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com