in

Verdens mest identiske tvillinger avslører sjokkerende ønske

De australske tvillingene Anna og Lucy Decinque har tidligere blitt kåret til «verdens mest identiske tvillinger.»

Tvillingene har en rekke ganger skapt overskrifter på grunn av sitt utseende. Tusenvis av kroner er blitt brukt på plastiske operasjoner, for å se mest mulig lik ut.

De to søsknene deler absolutt alt. De går aldri noen sted uten hverandre, og røper nå sin store drøm for fremtiden. Anna og Lucy ønsker nemlig begge barn, med samme mann.

Samme kjæreste

I fire år har søsknene vært i et forhold med elektrikeren Ben Byrne. Da de australske tvillingene nylig gjestet et talkshow avslørte de at ønsket nå er å få barn samtidig med Ben.

I talkshowet Insight fortalte de villig om planene. Flere medier har gjengitt uttalelsene i programmet, blant annet britiske Mirror.

«Hvis hun blir gravid, vil jeg sørge for at jeg også blir det,» sier en av tvillingene i programmet som kommer på lufta neste tirsdag.

Om kjærestens rolle i graviditetsplanene sa søstrene: «Ja, han har mye jobb. Han trenger dobbelt så mye energi.»

Det er imidlertid ikke viktig at barna deres blir født på nøyaktig samme tid, eller samme dag.

«Vi må bare være gravide samtidig.»

Deler alt

Søstrene er nærmest besatt av å dele på alt. De har brukt tusenvis av kroner på å se helt likt ut (selv om de så svært så identisk ut også før operasjonene), de deler jobb-, bil- og Facebook-konto. Ifølge Mirror har de også fokus på å spise de samme tingene på samme tid, og til og med bevege seg på samme måte på samme tid.

«Hvis hun går noen meter, må jeg gå noen meter, fordi vi må brenne de samme kaloriene,» sier en av dem i talkshowet.

Paret ble med i Insight for å diskutere hvordan identiske tvillinger endrer seg og utvikler seg når de blir eldre.

Den første episoden av det todelte programmet ble sendt på tirsdag.

For sosiale og vitenskapelige forskere er tvillinger «det perfekte naturlige eksperimentet», sies det i programmet. Eneggede tvillinger deler 99,9 prosent av det samme DNA, mens toeggede tvillinger deler halvparten.

Forandringer mellom tvillinger – eller mangel på dem – når de vokser opp, enten det gjelder helse, seksualitet, intellekt eller atferd, kan demonstrere virkningen av genetikk sammenlignet med miljøfaktorer, uttalte en forsker som deltok i talkshowet.

Man skulle kanskje tro at det å dele kjæreste ikke vil være bare en dans på roser for to søsken. Men Anna og Lucy var klar på at det fungerer helt utmerket.

«Det fungerer bare,» sier de.

De tre deler en «super king size-seng».

«Han favoriserer aldri en tvilling. Hvis han kysser meg, vil han kysse søsteren min rett etterpå. Det er ingen sjalusi. Det er ingen skille mellom oss,» sa de.

«Han er selv en tvilling og han forstår båndene. Han er broderlig … men han forstår at vi vil være sammen hele tiden.»

Tvillingene fortalte også at deres tidligere forhold til separate kjærester hadde mislyktes «fordi vi er sammen 24/7, hver eneste dag, hvert minutt av livet vårt».

Internasjonale kjendiser

Søstrene fikk internasjonal oppmerksomhet for flere år siden etter deres betydelige plastiske operasjoner og har siden dukket opp i japanske og tyske TV-program.

De startet sin egen Youtube-kanal i fjor og har brukt videoene sine for å forklare hvordan de føler hverandres smerte og vet når den andre er syk.

«Vi har blitt mye nærmere siden faren vår gikk bort, det var da vi gikk på videregående for omtrent ti år siden, men vi har alltid vært identiske,» sa de til Insight.

Trodde du at du hadde et nært forhold til søsteren din? Vel, det spørs om noen kan måle seg med disse to…

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Hvor mange tigere ser du på dette bildet?

Saftige blåbærmuffins – med herlige norske blåbær