in ,

Politihundens imponerende triks har blitt sett av millioner

politihund

Hunder kan lære seg så mangt. Forutenom de vanlige «Sitt», «Rull rundt», «Gi labb», «Spill død», «Dekk» og «Søk», er det jo faktisk også hunder som lærer seg å gjøre et ærlig stykke arbeid. Blandt dem politihunder.

Dersom du er en politikonstabel på vakt, ønsker du gjerne at Schäfer-hunden ved din side skal kunne noe mer enn å vente tålmodig på en pølsesnabb.

Hvordan politihunder trenes og dresseres er veldig imponerende. Og at hunder er smarte dyr, hersker det ingen tvil om når man ser hvilke kommandoer de kan lystre, og ikke minst hva de faktisk kan få til.


Vi har alle hørt rørende historier om familiehunden som brer teppet over babyen når den har sovnet, og om sjarmørene som henter tøfler og avisen til matmor. Hunden omtales ikke som menneskets beste venn uten grunn!

Men en hund som åpner og lukker bildøren etter seg, det er det ikke mange som har fått erfare. Det er ikke rart at videoen av Schäfer-hunden har fått oppmerksomhet verden over.

Rask respons på kommando

I videoen nedenfor kan man se en politihund, en nydelig Schäfer, som ligger og slapper av på en parkeringsplass. En konstabel gir hunden en kommando, og på en, to, tre er hunden på bena og gjør noe ganske så fantastisk.

Ikke bare åpner hunden døren til politibilen, den klatrer inn i setet og lukker døren etter seg! På videoen kan man høre konstabelens kollegaer le i bakgrunnen.

Mest sannsynlig ler de av begeistring og beundring, for en bedre arbeids-kompanjong skal man lete lenge etter!

Se klippet av «verdens smarteste hund» nedenfor!

LES OGSÅ: Den pensjonerte politihunden redder familien sin fra flammene. Blir hyllet på nettet

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

AP-topper kan få 20.000 kroner i bot etter hotellfest

John Carew

Terminen er rett rundt hjørnet for John Carew og Pernille Juvodden