Forsiden Dyr Verdens sureste katt er død

Verdens sureste katt er død

Den verdenskjente katten Grumpy Cat er død, bare syv år gammel.

Grumpy Cat – verdens sureste katt, var en av internets mest berømte katter. Katten hadde nesten ni millioner følgere i sosiale medier, og var som en verdenskjendis å regne. I tillegg hadde katten sitt eget parfymemerke.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Grumpy Cat (@realgrumpycat)

Fikk urinveisinfeksjon

Men så fikk Grumpy en urinveisinfeksjon, som den dessverre ikke overlevde. Kattens familie har selv delt den triste nyheten på Grumpy Cats Instagram:

Reklame

«Vi er uvirkelig fortvilet over å måtte meddele tapet av vår elskede Grumpy Cat», skriver de.

«Tross hjelp fra de aller beste i faget, og fra hennes svært kjærlighetsfulle familie, fikk Grumpy komplikasjoner etter en urinveisinfeksjon, som dessverre ble altfor tøff for henne å overvinne. Hun sovnet stille inn på morgenen tirsdag 14. mai i hjemmet og i armene til hennes mamma, Tabatha», skriver familien videre, og fortsetter:

«Utover å være vårt barn og en elsket del av familien, har Grumpy Cat fått millioner personer rundt i verden til å le – selv i vanskelige tider. Hun kommer til å leve videre via sine fans.»

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Grumpy Cat (@realgrumpycat)

Fansen tar nyheten svært tungt

Mange av Grumpys fans tar nyheten veldig tungt, og sørger sammen med familien. I skrivende stund har over 1,4 millioner mennesker lagt igjen et hjerte på posten på Instagram.

LES OGSÅ
Les historien om Maru - hunden som gikk 200 kilometer for å komme hjem

«Deres søte babykatt har brakt glede og humør til mine mørkeste og tristeste dager. Takk for at dere har delt henne med meg og verden. Gaven vil fortsette å leve», skriver en tilhenger på Instagram.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Grumpy Cat (@realgrumpycat)

Ble mangemillionærer

Grumpys eiere ble mangemillionærer på grunn av katten sin.

«Jeg kunne slutte i jobben som servitør noen dager etter hennes første fremtog på sosiale medier, og telefonen har helt enkelt ikke sluttet å ringe siden den gang», sa eieren Tabatha Bundesen fra Arizona, USA, til Telegraph for noen år siden.

Vi kondolerer familien til Grumpy Cat. En stor personlighet har forlatt oss og og vi kommer til å savne de morsomme bildene av Grumpy.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Anne Grete Preus er død etter en tid med sykdom

Anne Grete Preus med den spesielle stemmen og de varme tekstene, døde i natt. Hun ble bare 62 år gammel. Anne Grete ble først syk...

Politiet advarer: Ikke svar hvis du blir oppringt fra 112

Mange har den siste tiden opplevd å bli ringt opp fra nummeret 112, politiets eget nødnummer. Nå går politiet ut og advarer mot å...

Politiet refser fulle tenåringsforeldre – Har man valgt å få barn, følger det noen forpliktelser med

Politiet opplever ofte at når de plukker opp fulle ungdommer helt ned i 15-årsalderen, så kan ikke foreldrene hente barna sine fordi de enten...

Linn Skåber med klar oppfordring til foreldre: La barna kjede seg

Linn Skåber (49) er sjeleglad for at hun selv kjedet seg masse i oppveksten. Hun mener det er årsaken til at hun er så...

Trygg trafikk: Ikke kjør barna til skolen

Skolen er i gang etter ferien og mange barn ferdes langs veiene. Kjører du barnet ditt til skolen for å sikre at barnet kommet...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT