Forsiden Dyr Verdens sureste katt er død

Verdens sureste katt er død

-

Den verdenskjente katten Grumpy Cat er død, bare syv år gammel.

Grumpy Cat – verdens sureste katt, var en av internets mest berømte katter. Katten hadde nesten ni millioner følgere i sosiale medier, og var som en verdenskjendis å regne. I tillegg hadde katten sitt eget parfymemerke.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Grumpy Cat (@realgrumpycat)

Fikk urinveisinfeksjon

Men så fikk Grumpy en urinveisinfeksjon, som den dessverre ikke overlevde. Kattens familie har selv delt den triste nyheten på Grumpy Cats Instagram:

«Vi er uvirkelig fortvilet over å måtte meddele tapet av vår elskede Grumpy Cat», skriver de.

«Tross hjelp fra de aller beste i faget, og fra hennes svært kjærlighetsfulle familie, fikk Grumpy komplikasjoner etter en urinveisinfeksjon, som dessverre ble altfor tøff for henne å overvinne. Hun sovnet stille inn på morgenen tirsdag 14. mai i hjemmet og i armene til hennes mamma, Tabatha», skriver familien videre, og fortsetter:

«Utover å være vårt barn og en elsket del av familien, har Grumpy Cat fått millioner personer rundt i verden til å le – selv i vanskelige tider. Hun kommer til å leve videre via sine fans.»

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Grumpy Cat (@realgrumpycat)

Fansen tar nyheten svært tungt

Mange av Grumpys fans tar nyheten veldig tungt, og sørger sammen med familien. I skrivende stund har over 1,4 millioner mennesker lagt igjen et hjerte på posten på Instagram.

LES OGSÅ
Møt den majestetiske Maine Coon – Den enorme katten som tar nettet med storm
LES OGSÅ
Møt den majestetiske Maine Coon – Den enorme katten som tar nettet med storm

«Deres søte babykatt har brakt glede og humør til mine mørkeste og tristeste dager. Takk for at dere har delt henne med meg og verden. Gaven vil fortsette å leve», skriver en tilhenger på Instagram.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Grumpy Cat (@realgrumpycat)

Ble mangemillionærer

Grumpys eiere ble mangemillionærer på grunn av katten sin.

«Jeg kunne slutte i jobben som servitør noen dager etter hennes første fremtog på sosiale medier, og telefonen har helt enkelt ikke sluttet å ringe siden den gang», sa eieren Tabatha Bundesen fra Arizona, USA, til Telegraph for noen år siden.

Vi kondolerer familien til Grumpy Cat. En stor personlighet har forlatt oss og og vi kommer til å savne de morsomme bildene av Grumpy.

Populært

Marte Frimand
Marte er utdannet journalist med lang erfaring. Hun har tidligere blitt kåret til årets gullpenn under Vixen Blogg Awards for bloggen Casa Kaos.