in , ,

Veronika reddet bjørnunge fra nedlagt Zoo – nå går bildene av de to verden rundt

Russiske Veronika Dickha var en stort dansetalent i oppveksten. Og selv om hun vant flere verdensomfattende konkurranser var det en annen interesse som utkonkurrerte dansingen, nemlig dyr.

Veronika Dichka bor i byen Novosibirsk, nord for Sibir, og har den siste tiden blitt verdenskjent takket være bildene hennes på Instagram og en meget spesiell video (som du kan se i bunnen av denne artikkelen).

Ved hjelp av sine morsomme og samtidig uvanlige bilder viser hun sitt ekstraordinære vennskap med Archie, en bjørn som hun adopterte fra en dyrepark som har gått konkurs. Det skriver britiske Daily Mail.


Foto: Veronika Dickha / Instagram

Brunbjørnen var bare en liten unge da den lokale dyrehagen i den nordlige sibiriske byen gikk konkurs. Da stedet måtte stenges umiddelbart, betydde dette at Archie ikke hadde noe sted å bo, så da denne omsorgsfulle og dyreelskende kvinnen hørte om hans usikre skjebne og spurte om hun kunne adoptere bjørnen, sa dyreparken ja!

Foto: Veronika Dickha / Instagram

I et av sine mange innlegg på Instagram forteller Veronika som sitt nære forhold til bjørnen:

– Archie ser på meg som et familiemedlem. Vi deler mat, han sover i armene mine når han er redd og gjemmer seg bak meg. Vi reddet ham fra en dyrehage som gikk konkurs, men vi kan ikke løslate ham i naturen fordi han har levd i fangenskap hele sitt liv. Archie tilbringer hver dag sammen med oss ​​og er vanvittig forelsket i vannet. Han elsker når jeg tar ham med til nye steder, så denne fotoseansen hvor vi fisker sammen var en virkelig glede for ham!

LES OGSÅ: Patrick utviklet vennskap med bjørn over flere år – En dag kommer bjørnen med en helt spesiell overraskelse

Veronika sier ifølge The Mirror at de to har et nært bånd – og hun er ikke bekymret for at noe skal gå galt i forholdet deres.

Vennskapet mellom et menneske og en bjørn er ikke noe du hører om hver dag, men den ekstraordinære og søte historien om Veronicas redning av denne brunbjørnen får oss til å innse at vennskap faktisk kan dukke opp i alle slags former og mellom alle forskjellige individer.

I den spesielle videoen nedenfor kan du se hvordan det gikk da Veronika og bjørnen dro på fisketur:

LES OGSÅ: Heidi (58) la ut leker til ekornene i hagen – så begynte ting å skje

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Mann snubler over gravstein i skogen og blir svært overrasket over hva som står på den

Gavin ble banket opp fordi han har Asperger syndrom – han slo tilbake på genialt vis!