tirsdag, februar 18, 2020
Nyttig Før ferien: Med dette enkle trikset kan du sjekke...

Før ferien: Med dette enkle trikset kan du sjekke om maten i fryseren har vært tint eller ikke

-

Det er ofte mange ting man må tenke på før man forlater huset sitt over lengre tid. For eksempel når man drar på ferie. Planter skal vannes, postkasser skal tømmes, katten må ha mat, osv.

Alle disse tingene er velkjent for de fleste. Men det er kanskje et område som man vanligvis ikke tenker over. For de av oss som er flink til å gjøre innkjøp på tilbud så er ofte fryseren full av diverse godsaker. Men hva skjer dersom strømmen går i huset ditt når du er borte? Jo, all denne maten tiner selvfølgelig. Og dersom strømmen kommer tilbake før du har rukket hjem, så vet du faktisk ikke om at strømmen har vært borte!

All maten i fryseren har fryst igjen, og du har ingen anelse om at maten kan være dårlig. Selv om du vet at strømmen har vært borte i en kortere periode, så vet du ikke om den var borte lenge nok til at maten tinte.

Dette trikset løser problemet!

Sheila Pulanco Russell har delt en metode på Facebook som nå deles videre av mennesker verden over. Metoden er så enkel og genial.

Det eneste du trenger for å vite om maten din har blitt dårlig er litt vann, en kopp og en mynt. 

«Plasser en kopp med vann i fryseren. La vannet fryse og legg deretter en mynt på toppen. Dersom mynten har falt til bunns i koppen, betyr det at all maten har vært tint, og at du skal kaste den. 

Men dersom mynten fremdeles ligger på toppen av koppen, så vet du at maten din er OK. Det er alltid en god idé å ha dette i fryseren!»

mynt

Del gjerne trikset videre med venner og familie, vi synes i hvert fall dette var særdeles smart!

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Lille Freya ble født alt for tidlig – smilet til den premature babyen har rørt tusenvis

Det å skulle ta imot et barn som fødes for tidlig er nok en angstfull opplevelse for de fleste foreldre. Spørsmålene er sannsynligvis mange,...

Den fire år gamle gutten overtaler familien sin til å adoptere en hjemløs, gammel mann

Fireåringen gikk den samme ruten til og fra barnehagen sammen med mammaen sin hver eneste dag. Og hver dag gikk de forbi en eldre,...

Slik gikk det med Angelina Jordan i finalen av «America’s Got Talent: The Champions»

Etter at Angelina Jordan gikk videre i «America’s Got Talent» har hun vært på "alles lepper". I natt ble resultatene av finalen avslørt.   14-år...