lørdag, januar 16, 2021

Er du klar over hvor mange helsefordeler kokosvann kan gi?

Mest lest nå

Kokosvann har blitt populært innenfor helsekost den siste tiden, og det med god grunn! Både kokosvann og kokosolje har noen utrolige fordeler. Så hva skjer når du drikker kokosvann som en del av den daglige dietten din?

 

1. Immunforsvaret vil bli sterkere

Kokosvann styrker immunforsvaret og fjerner bakterier som kan forårsake infeksjoner og tannkjøttproblemer. Kokosvann skal også ta knekken på virus som står bak influensa og forkjølelse.

Noen mener også at kokosvann kan hjelpe til med å fjerne gonoré fra kroppen. Men dersom du mistenker at du har dette, anbefaler vi deg uansett å oppsøke lege.


2. Du får mer energi

Når du drikker kokosvann får du merkbart mer energi. Faktisk inneholder kokosvann fem ganger så mye kalium som en vanlig sportsdrikk. Kalium er et viktig mineral som regulerer hjerterytme og muskelfunksjon. Det er derfor anbefalt å drikke kokosvann før trening.

3. Holder deg yngre!

Du leste riktig. Kokosvann er blitt svært populært blant modeller. Det kommer av at kokosvann inneholder plantehormoner som kalles cytokininer. Forskning har vist at cytokininer har en antialdrende effekt på cellene våre.

4. Du får i deg mange næringsstoffer

Kokosvann er rik på B-kompleks vitaminer, mineraler, aminosyrer og antioksidanter.

5. Bra for hjertet ditt

Kokosvann styrker hjertet. Det reduserer nivåene av dårlig kolesterol og kan hindre dannelse av blodpropper. Drikken reduserer dermed risikoen for å få hjerteinfarkt.

Ellers kan vi nevne at kokosvann bare inneholder 46 kalorier pr glass. Andre fruktjuicer inneholder fem ganger så mye sukker som kokosvann.

Så hva venter du på? La kokosvann bli en del av din daglige diett!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter