Bill Moore er en krigshelt fra andre verdenskrig. Han har opplevd grusomme ting under krigens dager, men ingenting kunne forberede han på dette. 

Under andre verdenskrig skrev Bill et brev til sin daværende kjæreste, Bernadean. Den gang visste ikke Bill at dette skulle bli hans fremtidige kone. Brevet var skrevet i 1945 og har nå dukket opp i en brukthandel i Colorado.

«Jeg ble skikkelig overrasket», sier Bill til reporteren. «Jeg hadde ingen anelse om at dette brevet kunne dukke opp på denne måten, og at det skulle nå meg igjen.» Bill er nå 90 år, og fikk muligheten til å lese brevet som han skrev for 70 år siden. Det var selvfølgelig svært emosjonelt.

krigshelt

Sitat fra brevet:

«Min kjære, elskede Bernadean. Jeg gikk tom for plass å skrive på, men jeg kunne skrevet mange flere adjektiver for å beskrive deg. Du er så god, min kjære, og jeg tenker ofte på at det er et mirakel at du er min. Jeg er den heldigste personen i verden – og du er grunnen til det.»

Bill og Bernadean var gift i 63 år før hun døde i 2010.

«Jeg elsket henne…Hun elsket meg og jeg kan si deg at det er en stor sorg å ikke kunne være med henne hver dag», sier Bill. 

Se den emosjonelle videoen når Bill leser brevet som han skrev i 1945: 

Loading…