Hjem Dyr Veterinær forklarer hvorfor det er så viktig å være tilstede når kjæledyr avlives
Dyr

Veterinær forklarer hvorfor det er så viktig å være tilstede når kjæledyr avlives

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Alle som eier et kjæledyr, vet hvordan det er å føle sann, ubetinget kjærlighet.

Dyrene våre er totalt avhengig av oss som dyreeiere, og vi er det viktigste i livet deres. Det minste vi kan gjøre for dem er å være der når livet deres går mot slutten.

En veterinær publiserte et innlegg på Facebook som dessverre viser at mange av oss ikke velger nettopp det.

I innlegget, som har gått viralt på Facebook, forklarer veterinæren at alt for ofte forlater eierne rommet når kjæledyrene skal avlives og sovner inn.

Ikke forlat dem 

«Jeg ber deg, ikke forlat dem,» skriver veterinæren. «Ikke la dem ta reise fra liv til død i et rom fult av fremmede mennesker på en plass de ikke liker. En ting dere må vite, som mange ikke tenker på, er at de alltid ser etter og forsøker å få øye på deg, etter at du har forlatt rommet!

De ser på alle ansiktene i rommet for å se om de får øye på sin kjære eier. De kan ikke forstå hvorfor du har forlatt dem når de er syk, redd, gammel eller dør av kreft. Akkurat i det øyeblikket de trenger deg som mest. 

Ikke vær så feig bare fordi det er for vanskelig for DEG. Tenk gjennom hvordan det må føles for dem å se deg gå ut av rommet, mens fremmede mennesker skal forsøke å trøste og trygge dem i deres siste minutter.»

Ikke nekt dyrene dine sjansen til å føle seg trygg og elsket i deres siste øyeblikk av livet. De gir oss all sin kjærlighet. De fortjener bedre. 

Trykk på deleknappen for å spre oppfordringen til denne veterinæren! 

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com