Hjem Dyr Veterinær redder hest som er bundet på bena – Får tidenes varmeste takk
Dyr

Veterinær redder hest som er bundet på bena – Får tidenes varmeste takk

Hester er majestetiske skapninger, fylt med medfølelse og skjønnhet, dessverre, er det ikke alle som behandler dem slik de fortjener.

De fleste mennesker tar seg godt av disse vakre skapningene. Men i deler av verden er det vanlig å binde hestenes for eller bakben sammen med kjetting.

Man gjør dette for å hindre hestene i å rømme, da det naturlig nok hindrer hestenes mulighet til å kunne løpe. Kan du forestille deg lidelsene som en kraftig villhest må kjenne på ved å være bundet slik?

I Romania så denne veterinæren en hest som var bundet med en slik type kjetting. Han kunne se at kjettingen hadde begynte å skjære seg inn i kjøttet på hestens føtter. Veterinæren visste at han måtte fjerne kjettingen før skaden ble permanent.

Å se det vakre dyret kunne gå fritt, var givende nok for veterinæren, men han var ikke forberedt på takken han mottok.

Da hesten var blitt reddet, ga den et skikkelig «takk» til veterinæren før den galopperte bort.

Se videoen nedenfor og del den videre om du likte denne mannens redningsaksjon. Vi elsker å høre dine meninger, så skriv gjerne dine tanker i kommentarfeltet på Facebook. 

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com