England i sjokk: Mann slo spiker gjennom hodet på en hund før den ble gravlagt levende. 1 mars kommer dommen.

3254

England er rystet over nyheten som handler om grov dyremishandling. 

Richard Finch og Michael Heathcock har begge erklært seg skyldig i anklagen om dyremishandling. I følge Metro skal de ha slått en spiker gjennom hodet på en hund.

De to mennene som er henholdsvis 60 og 59 år hadde dumpet det mishandlede dyret i en skog, hvor forbipasserende hadde funnet den livløse kroppen.

Heathcock skal være mannen som slo spikeren gjennom hodet på hunden og blir nå tiltalt for handlingen, samt at han ikke tok med seg dyret til veterinær etter hendelsen.

Før rettsaken ble retten gjort oppmerksom på at bildene de skulle få se var det verste tilfellet av dyreplageri man noensinne hadde sett. I følge retten måtte den forskrekkede juryen høre på skildringer som fortalte at mennene hadde brukt minst seks slag med hammeren for å få spikeren helt gjennom hodet på hunden.

Forklaringen til de to mennene var at hunden var blind, døv og ikke kunne bruke bakbena sine lenger. De mente derfor at hunden måtte avlives.

Heathcock kunne fortelle at han hadde hatt denne hunden i 16 år. Det var tilfeldig forbipasserende som hadde sett hunden sammen med de to mennene som meldte saken for politiet.

Saken forventes å være avgjort 1 mars 2017.

Det er lite som er så provoserende som å lese historier om forsvarsløse dyr som blir mishandlet. På en annen side er det bra å se at slike historier blir slått stort opp, og blir tatt på alvor. Vi håper dommen står i stil med gjerningen til de to mennene. 

SISTE NYTT

Advertisements