Hjem Meninger – Vi er her for deg. Kan du bli hjemme for oss? Leger og sykepleiere over hele verden kommer med viktig budskap

– Vi er her for deg. Kan du bli hjemme for oss? Leger og sykepleiere over hele verden kommer med viktig budskap

Del
X

Helsepersonellet er blant våre største helter-

Den raske spredningen av coronaviruset legger et umenneskelig press på helsepersonell i de fleste land over hele verden. De jobber fra morgen til kveld, og kjemper for å hjelpe andre mennesker. Samtidig setter de sin egen helse i risiko. Derfor er det utrolig viktig at helsevesenet ikke blir presset så hardt at de blir overbelastet. Vi må bidra til å redusere smittekjeden for å minske antallet smittede.

Sykepleiere og leger kommer med en oppfordring

I flere land har en ny trend tatt av på sosiale medier. Sykepleierne Jenifer Damith, 28, og Jessica Wallner, 35, arbeider på et sykehus den østerrikske hovedstaden Wien. De har jobbet hardt i ukesvis etter koronautbruddet.

Sammen fikk de en idé, for å oppfordre befolkningen til å bli hjemme så mye som mulig.

Facebook har de delt et bilde med et tydelig budskap. – VI er her for deg! Kan DU bli hjemme for oss?

Foto: Facebook

Krone.at har fått Jennifer til å stille til et intervju. Der forteller hun:

– Det var en liten spontan idé, og jeg er overveldet av responsen.

Bildet ble delt tusenvis av ganger på bare noen timer. Helsepersonell fra hele verden har fått med seg bildet og viser støtte. Flere og flere leger, sykepleiere og andre som jobber i pleie og omsorg har begynt å lage egne versjoner av bildet for å nå ut til folket med det viktige budskapet.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Vi må vise vår støtte til vårt fantastiske helsepersonell så mye som mulig. Da må vi lytte til de anbefalingene de kommer med, og ta vare på oss selv.

Tusen takk til dere som står fremst i skuddlinjen dag og natt, som Jennifer og Jessica. Del artikkelen for å vise solidaritet og spre dette viktige budskapet.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com