onsdag, september 30, 2020

Victoria og Daniel nyter høsten på tur

Mest lest nå

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel begeistrer svenskene med ferske bilder der de to nyter det vakre fjellandskapet.

– I helgen opplevde kronprinsessen og prins Daniel høsten som står for døren da de vandret den 47 kilometer lange Jämtland-trekanten, skriver Kungliga slottet på sin Facebook-side.

Kronprinsesse Victoria
Foto: Kronprinsesse Victoria / Instagram

Turen langs Jämtlandstriangeln som kronprinsesseparet gikk, er ifølge Expressen en av de mer kjente og besøkte turrutene i Sverige. 


Foto: Kungl. Hovstaterna

Publisert av Kungahuset Søndag 6. september 2020

Svenska Turistföreningen anslår at man vil bruke tre til fire dager på turen, men fjellvante Victoria og Daniel gikk turen på kun to dager. 

På bildene poserer en lykkelig kronprinsesse med mannen sin. Victoria og Daniel er kjent for å sette pris på å tilbringe tid ute i naturen. Victoria har tidligere vandret gjennom hele landets landskap – for å synliggjøre den vakre svenske naturen. Den gang tok hun med folk fra lokalsamfunnene hun besøkte. 

– Turen gikk mellom fjellstasjonene Storulvån, Sylarna og Blåhammaren og endte deretter i Storulvån, opplyser det svenske hoffet.

Foto: Kungl. Hovstaterna

Publisert av Kungahuset Søndag 6. september 2020

De sporty bildene av Victoria og Daniel i turtøy har begeistret det svenske folket, og innlegget har i skrivende stund nesten 30.000 likes. 

Kronprinsesseparet sender også en takk til den svenske turistforeningen for arbeidet foreningen og dens ansatte gjør for å spre kunnskap om allemannsretten og for å gjøre svensk natur tilgjengelig for alle.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter