Forsiden Dyr Video viser familiens fascinerende møte med en stor flokk ville papegøyer

Video viser familiens fascinerende møte med en stor flokk ville papegøyer

-

Hvis du ønsker å oppleve en papegøye på nært hold i Norge, må du for eksempel besøke en dyrebutikk eller hilse på noen som har disse fuglene hjemme.

Oppholder du deg derimot i Australia, kan du oppleve disse fantastiske fuglene i det fri. Og er du heldig, er det mer enn én papegøye som dukker opp.

Det må ha vært litt av en opplevelse for familien i videoen under.

Lokker på fuglene

Pappaen tar med seg de små døtrene sine ut på balkongen. Han begynner å plystre. Og snart dukker de første papegøyene opp.

Først setter fuglene seg på taket. Men så snart de oppdager at menneskene har med mat, forsvinner all skepsis. De begynner å spise ut av forvertenes hender.

De første fuglene som dukker opp er kongeparakitter. De får snart selskap av flere kakaduer. Og de blir bare flere og flere. Til slutt er det tilsynelatende papegøyer over alt.

For en opplevelse dette må ha vært for pappaen og jentene hans!

Men alt har en ende. Mot slutten kan man så vidt høre et lite skrik. Dette får fuglene til å forsvinne fra verandaen.

Pappen i filmen antar at det er en rovfugl i nærheten som skremte vekk matgjestene.

LES OGSÅ
Brudens åtte søsken overrasker med dans i bryllupet - Se den sjarmerende opptredenen

Du kan se det som må ha vært et uforglemmelig øyeblikk i videoen nedenfor: 

Populært

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .