in ,

Videoen av kattens første møte med familiens baby går viralt: Snur seg rett vekk og spyr

Det er alltid en viss spenning knyttet til det å introdusere en ny baby til eksisterende kjæledyr. Ofte går det bemerkelsesverdig bra. Men katten Covfefe var synlig lite begeistret over å hilse på «lillesøster».

Det sies at det er av barn og fulle folk man får høre sannheten – men man kan kanskje legge til katter i dette ordtaket også. Katten Covfefe la hvertfall dårlig skjul på hva han syntes om at matfar Cayden Caziers lot henne hilse på familiens nye baby.

Trolig spent på det første møtet mellom katt og baby, har Cazier valgt å filme øyeblikket der familiens katt skulle hilse på den nyfødte lillesøsteren sin for første gang.


Klippet som også er delt av 9Gag, har blitt en viral hit på TikTok.

I skrivende stund har klippet som er delt mer enn 79.000 ganger fått over 2,6 millioner likes. Over 16.300 har kommentert katten.

– For å være fair prøvde katten å ta det pent, og hun så seg tilbake da hun forlot rommet, som om hun lurte på om du virkelig ville se hva som skjedde etterpå, er det en som poengterer.

Etter å ha snust litt på babyen, stikker nemlig katten Covfefe videre til neste rom og kaster opp på gulvet.

Mange andre som har kommentert videoen, der katten ikke ser ut til å være spesielt betatt av den lille babyen, ber katteeieren ta seg litt av ekstra katten. Et lite barn er en stor omstilling for katten.

Det er flere som påpeker at katten trolig er sjalu, mens andre lurer på om bleia til babyen er tømt i det siste.

Tre år gamle Covfefe har hittil vært ganske bortskjemt med å ha matfar i fred.

– Hun er veldig kosete med meg, men stort sett kun med meg, sier Cazier til Newsweek.

– Hun bryr seg ikke spesielt mye om min kone heller, men har alltid oppsøkt meg, forklarer katteeieren som nå også er nybakt pappa.

Babyen er dessuten også en konkurrent til alle babytingene som Covfefe har fattet stor interesse for i tiden frem mot fødselen. Alt hun har kunnet leke med har vært spennende, enten det har vært babystoler eller barnevogner.

I et intervju med CNN, bekrefter paret at Fefe som har vært vant å være det eneste «barnet», trolig er sjalu. Siden fødselen har hun holdt seg på trygg avstand fra babysøsteren sin.

@caydencazier

Jeanne Moos from CNN interviewed us about our cat throwing up when meeting our baby! Watch to see another interaction between Fefe (our cat) and Maeve (our daughter)! Going viral has been surreal and we can’t wait to keep you all updated on how the relationship progresses! #cat #catsoftiktok #cats #catlover #baby #babytok #babygirl #funny #viral #viralvideo #viraltiktok #catandbaby #babyandcat #fyp #foryoupage #foryou #fypシ

♬ original sound – Cayden Cazier

Under CNN-intervjuet forsøkte det nybakte foreldreparet å la Fefe og lillesøster hilse igjen. Denne gangen nøyde hun seg med å stikke elegangt av fra stedet, men i det minste uten å kaste opp.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Dette skal Ronny Brede Aase gjøre nå: – ganske sikker på at jeg ikke er alene

Marit bjørgen

Marit Bjørgen ut mot utstyrspress i barneidretten