lørdag, januar 23, 2021

Videoen av treåringen som får holde sin nyfødte søster for første gang, er sett av tusener

Mest lest nå

Man vet aldri hvordan storesøsken kommer til å reagere når mamma og pappa får en baby til. Noen kan bli veldig sjalu, og hate det nye familiemedlemmet. Mens andre tar på seg storesøsken-rollen med en gang og passer på, og beskytter den lille. I Mollys tilfelle, var det definitivt sistnevnte som skjedde.

Da tre år gamle Molly fra Wynnewood i Pennsylvania i USA, fikk møte sin lillesøster Cora for første gang, ble hun så full av kjærlighet for den lille babyen, at hun nesten ikke visste hvor hun skulle gjøre av seg. Det skriver nettsiden Inspire More.

Foto: Heather Conley / YouTube


Besøkte lillesøster på sykehuset

Mollys mamma, Heather Conley, lå på sykehuset og hadde nettopp født lille Cora. Molly hadde vært veldig spent, veldig lenge. Hun var stolt over at hun skulle bli storesøster. Og hun var veldig spent på hvordan den lille babyen var. Så kom endelig dagen da lillesøster Cora så dagens lys.

Dagen etter skulle Molly få besøke mamma og lillesøster på sykehuset. Og det var ikke bare Molly som var spent. Foreldrene var også veldig spent på hvordan møtet ville gå. Ville Molly godta den lille babyen? Eller ville hun kjenne på sjalusi over ikke lenger å være mamma og pappas eneste barn?

Foto: Heather Conley / YouTube

Men foreldrene hadde ingen ting å frykte. Mamma Heather la lille Cora i fanget til storesøsteren, og Molly klarte ikke la være å kose og kysse på den lille babyen. Heather ble så rørt, at hun tok opp telefonen, og filmet den rørende scenen som utspant seg foran henne.

«Du kom nettopp ut av mammas mage», sier Molly til lillesøsteren mens hun kysser henne.

«Jeg kommer aldri til å la deg gå», sier hun videre.

Og hun fortsetter å kysse og klemme og stryke på den lille babyen.

«Du er så søt, sier hun til Cora», gjentatte ganger.

Her kan du se den sjarmerende videoen: 

Les også: Gutten varmer sine for tidlig fødte søsken. Det er ikke bare rørende, det har en enorm fordel

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter