Hjem Familie Småbarnsfarens handling satt sinnene i kok på internett

Småbarnsfarens handling satt sinnene i kok på internett

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

En video der en far gir den lille sønnen sin en slurk øl har satt sinnene i kok på internett. Og mens smårollingen fikk øl av far, forsvarer den unge guttens mor at babyen fikk øl.

Det er i anledning feiringen at farsdagen at den vesle gutten fikk smake farens sterke drikke. Scenen som ble filmet fant sted hjemme i familiens hage i den australske byen Queensland, og ble delt på Facebook-siden til bydelen Bundaberg. Derfra ble den iltre debatten raskt plukket opp av austalske 7news og senere også Daily Mail.

I videoen ser man babyens far servere babyen en slurk fra en glassflaske, mens han holder barnet.

Sønnen får noen ørsmå slurker med øl før faren leker med den lille gutten.

Guttens mor lastet opp opptak til Facebook-kontoen sin, og derfra ble det delt av rasende seere.

Moren slår tilbake på kritikken og hevdet at det var et morsomt øyeblikk, samtidig som hun avslører at hun venter barn nummer to.

På sosiale medier er det mange som har kritisert foreldrene for den urovekkende handlingen. Moren hevdet på sin side at familien bare hadde det gøy som en del av feiringen av farsdag.

– Jeg er ingen dårlig mor.  Vi er gode foreldre… det var farsdagen! Vi har alle bilder av våre besteforeldre eller pappaer som bare ler og gir sønnen en slurk øl. Han spyttet det ikke engang ut av munnen, sier kvinnen til 7News.

Hun har holdt fast på at dette bare er uskyldig moro, og har deretter gått i strupen på kritikerne.

– Hva med om dere alle ser litt på dere selv, ingen er en straight mamma. Dere også ler og fniser og har det litt moro. Før i tiden hadde alle bilder av pappaene våre som ga oss en slurk øl, sier hun og ber mødre slutte å dømme andre mødre.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com