Hjem Viralt Bryllupsseremonien fikk en uvanlig avbrytelse: – Vi tror ikke tror på skjebnen, men at det er vanskelig å la være

Bryllupsseremonien fikk en uvanlig avbrytelse: – Vi tror ikke tror på skjebnen, men at det er vanskelig å la være

Del
X

En bortkommen kattunge sørget for å sjarmere seg rett inn i hjertene til brudeparet under selveste bryllupsseremonien. 

Som mange andre nygifte har Cara og Matt valgt å dele en video av bryllupsseremonien sin på TikTok. Deres bryllupsseremoni har imidlertid gått viralt. Når brudgommenn leser opp sine løfter til bruden kommer det plutselig noen høylytte mjau.

I et intervju med Fox News Digital, som også har plukket opp den populære videoen, forteller Cara at hun først ikke hørte den snakkesalige katten.

– Vi var så fokusert på øyeblikket og hva hverandre. Men vi la imidlertid merke til at publikum plutselig begynte å le, forteller hun til nyhetskanalen Fox. 

Caras søster, som var brudens forlover, gjorde paret oppmerksom på årsaken.

– Hun lot oss få vite at det var en katt der og mjauet. Katten satt så perfekt plassert på en liten stubbe bak oss og krevde å bli hørt, forteller Cara. 

Det nybakte ekteparet hadde allerede en katt hjemme. Gatsby. Og hvem vet, kanskje bryllupsgjesten som inviterte seg selv til å delta i begivenhetenes sentrum hadde en slags sjette sans på at dette var kattemennesker? 

– Det føltes som om dette var ment å være oss da hun dukket opp, forteller brudeparet om den høylytte gjesten. 

Brudeparet forelsket seg i kattungen. Men brudeparets familier og venner måtte gi opp å lete etter henne da seremonien var vel overstått.

– Alt folk snakket om var katten. Det var kveldens høydepunkt … jeg visste at vi måtte ha henne, sier Cara

To uker senere hadde personalet ved festlokalet omsider klart å få tak i den lille rakkeren. Da var imidlertid Matt og Cara på bryllupsreise. Den hjemløse katten var plassert på et dyrevernsenter. Ekteparet var ikke i tvil om adopsjonen. Nå har den lille firbeinte bryllupsgjesten fått navnet Daisy, og et for alltid-hjem hos Matt og Cara. 

– Min mann har sagt at han ikke tror på skjebnen, men at det er ganske vanskelig å la være med Daisy, sier Cara.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com