lørdag, juli 11, 2020

Videoen som rører verden: Kreftsyk 4-åring får klemme pappa etter 7 uker isolasjon

Mest lest nå

Etter grusom ulykke advarer mor – alltid la barns sitte i barnesete

Volvo produserte de første bilene med sikkerhetsseler allerede tilbake i 1958, men det gikk fortsatt ganske mange år før de ble lovpliktige. Først i...

Mila Sneddon er en fireåring fra Skottland. Hun gjennomgår intensiv cellegift, etter hun fikk diagnosen leukemi i november i fjor. Hun bor sammen med moren Llynda Sneddon, mens far har flyttet ut. De har måtte isolert seg fra hverandre for å redusere smittefaren.

I mars skrev vi om den lille jenta som ikke fikk treffe faren sin. Moren delte da et hjerteskjærende bilde på Facebook av fireåringen som kysser vinduet, med sin far som står på utsiden. Hun delte det for å øke bevisstheten om viktigheten av å holde seg hjemme.

Foto: Privat

Overraskelsen

Scott har gjort det til en fast rutine å besøke datteren utenfor kjøkkenvinduet disse ukene. En daglig rutine som har gitt jenta glede i en ellers vanskelig hverdag. Men så kom dagen hvor pappa endelig kunne flytte inn i huset igjen.


Mamma, Lynda, forteller til britiske Metro:

– Vi fortalte ikke at pappa kom tilbake for å flytte inn denne dagen. Hun trodde han bare kom for den vanlige visitten i vinduet. Så overrasket han henne med å spørre om han kunne få komme inn.

I videoen som du kan se i bunnen av denne artikkelen ser man den utrolige gjensynsgleden Mila og pappa Scott har. Og Mila, hun klarer slett ikke å holde tårene tilbake når hun endelig kan kaste seg rundt halsen på pappa igjen.

Moren forteller videre at det ikke har vært lett å holde en fireåring innendørs så lenge.

– Jeg har gjort mitt beste for å underholde henne, men hun savner å være ute. Så nå er det godt at hun har pappaen og søsteren som kan leke med henne og få henne til å glemme alt det vonde for en stund.

Scott flyttet ut av huset 20. mars fordi han var redd for å dra smitte med seg hjem fra arbeidsplassen. Men ettersom han ikke lenger jobber kan han trygt flytte inn til sin kjære datter.

I videoen nedenfor kan du se det rørende øyeblikket hvor far endelig kunne klemme sin datter igjen.

LES OGSÅ: Sykepleieren gjør noe helt spesielt for hver pasient som overlever korona

130,142FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter